Τελευταία νέα
Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε φωτιά στα μηχανάκια της τηλεθέασης κατά τη συνέντευξη στον Σκάι Τεχνητή Νοημοσύνη: H Anthropic προειδοποιεί για «υπαρξιακούς κινδύνους για την ανθρωπότητα» Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή από την Καβάλα Με την ψυχή στο στόμα Ν. Ρωμανός: Δεν έχουμε τα λεφτόδεντρα της αντιπολίτευσης – Τα μέτρα για τα καύσιμα θα επικαιροποιούνται ανάλογα με τις τιμές Στις 1,3 μονάδες η διαφορά ΕΛ.ΑΣ. – ΠΑΣΟΚ: Τι καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Interview ΚΚΕ: «Μείωση κατανάλωσης» και απογειωμένη ακρίβεια για το λαό, επιδοτήσεις για τους ενεργειακούς ομίλους ΕΛ.Α.Σ: Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια Συλλόγου Γονέων να δεχτεί χρηματική δωρεά από τον Κασιδιάρη Βουλή: Στην Ολομέλεια οι άρσεις ασυλίας Κωνσταντοπούλου και Πολάκη Στο Ειδικό Δικαστήριο παραπέμπεται ο Χρήστος Τριαντόπουλος Κωνσταντοπούλου:Ο Τσίπρας πηγαίνει στις ΗΠΑ και μας κάνει ρεζίλι-Υποχείριο ο Ανδρουλάκης Μάτι: Απορρίφθηκαν τα ελαφρυντικά για Ματθαιόπουλο, Καλπάκη και Τερζούδη
Filathlos.gr

Κυρίαρχος ο ΟΦΗ κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης

Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης τον οποίο κέρδισε με 3-0 για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Κρητικών στη φετινή διοργάνωση, καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία με 0-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τιάγκο Νους ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 52′, ενώ δέκα λεπτά αργότερα από σκόρερ έγινε δημιουργός, καθώς έβγαλε δεξιά στον Μπόρχα Γκονζάλες και εκείνος με δυνατό σουτ νίκησε τον Αστρά για το 2-0.
Ο ΟΦΗ πέτυχε γρήγορα και τρίτο τέρμα στο 64′ όταν από μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Νέστου Χρυσούπολης, ο Θεοδοσουλάκης το εκμεταλλεύτηκε και με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Δίχως πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να έχει τον έλεγχο του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 7′, με τον Αϊτόρ να πατάει περιοχή αλλά να τον νικάει ο Αστράς, ενώ πάλι ο ίδιος παίκτης στο 31′ απείλησε εκ νέου την εστία του Νέστου, αλλά αυτή τη φορά κόπηκε από τους αμυντικούς.
Στο ενδιάμεσο μάλιστα ο Νέστος προχώρησε και σε μια αναγκαστική αλλαγή στο 20ο λεπτό, καθώς στη θέση του τραυματία Καντάβε πέρασε ο Τριμμάτης.
Στο 43′ πάλι ο ΟΦΗ είχε καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ντίκμαν έβγαλε στην πλάτη της άμυνας του Νέστου τον Θεοδοσουλάκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος αποκρούστηκε από τον Αστρά σε κόρνερ.
Αυτή ήταν εν τέλει και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τους Κρητικούς να έχουν την κυριαρχία στο ματς, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να νικήσουν τον γκολκίπερ του Νέστου.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον ΟΦΗ δηλαδή στην επίθεση.
Οι Κρητικοί μάλιστα βρήκαν τρόπο να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Αποστολάκης έβγαλε τετ α τετ τον Νους και εκείνος πλάσαρε ιδανικά στο 52′ για το 1-0 της ομάδας του Χρήστου Κόντη.
Ο ΟΦΗ δεν σταμάτησε εκεί καθώς μέσα σε λίγα λεπτά μετέτρεψε το σκορ σε 3-0.
Πρώτα έπειτα από άψογη κυκλοφορία της μπάλας, ο Νους από σκόρερ έγινε δημιουργός στο 62′, καθώς έβγαλε δεξιά τον Μπόρχα Γκονζάλες και εκείνος με δυνατό σουτ νίκησε τον Αστρά για το 2-0, ενώ αργότερα στο 64′ με άλλη μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Νέστου, ο Θεοδοσουλάκης κατάφερε να κρεμάσει τον Αστρά για να κάνει τρία τα τέρματα των Κρητικών.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε δίχως πολλές στιγμές στα τελευταία λεπτά, με το τελικό σκορ να είναι το 3-0 και τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει έτσι την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση,
ΟΦΗ (Κόντης): Λίλο, Ντίκμαν, Νικολάου (63′ Καινουριάκης), Κρίζμανιτς, Γκονζάλες (69′ Ρομάνο), Κανελλόπουλος, Καραχάλιος (63′ Αθανασίου), Αποστολάκης, Νους, Αϊτόρ (68′ Κόντρο), Θεοδοσουλάκης (83′ Σιτμαλίδης).
Νέστος Χρυσούπολης (Καβακάς): Αστράς, Γκιόνης (59′ Σταυρόπουλος), Δερμιτζάκης, Μιγιένγκα (45′ Παντεκίδης), Τοπαλίδης, Λυμπεράκης, Τουτόντα, Σαπουντζής, Στοίλκοβιτς (60′ Θωμαίδης), Καντάβε (20′ Τριμμάτης), Φράνκο Σέα (45′ Γιακουμάκης).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...