Τελευταία νέα
Αμφίκλεια: Χειροβομβίδα βρετανικής προέλευσης εντοπίστηκε στις όχθες του Φθιωτικού Κηφισού Παξοί: Νέος επιβατικός σταθμός στο λιμάνι του Γαΐου Σύγκρουση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο ΝΑΤΟ για F-35 και casus belli: «Ιστορική ανορθογραφία» – «Κανείς δεν ξέρει τι είναι» Πυρά Κατρίνη κατά κυβέρνησης: «Ναυάγησε η πολιτική των ήρεμων νερών – Η Διακήρυξη των Αθηνών απλώς “ξέπλυνε” την Τουρκία» Νέα ένταση στο Ιράν: Εκρήξεις σε περιοχές του νότου αναφέρουν ΜΜΕ της Τεχεράνης Αποκλεισμό των αρχαιολόγων από το Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων του ΥΠΠΟ καταγγέλλει ο ΣΕΑ Οι 7 προτάσεις Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχείρησης Σοβαρά τραυματισμένος λουόμενου σε παραλία της Θεσσαλονίκης – Στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του Ο Τραμπ θα καταβάλει αποζημίωση 5,8 εκατ. δολαρίων σε δημοσιογράφο για σεξουαλική κακοποίηση και δυσφήμιση ΚΚΕ για παρακολούθηση Κούλογλου: «Κανόνας το ευρωενωσιακό δόγμα “ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων”» ΕΛ.Α.Σ.: Πυρά κατά της κυβέρνησης για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα – «Χωρίς στρατηγική η ελληνική εξωτερική πολιτική» Νοτοπούλου μετά την παραίτησή της: Η ΕΛΑΣ μπορεί να αποτελέσει διέξοδο για τον προοδευτικό κόσμο
Efsyn.gr

Κυρανάκης για επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια στελεχών ΝΔ: «Είχαν σκοπό να σκοτώσουν»

«Δεν πρόκειται για βανδαλισμούς. Δεν πρόκειται για “παρεμβάσεις”», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, για τις τρεις επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.
«Πρόκειται για κανονική τρομοκρατική επίθεση στα σπίτια των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Ζήση Ιωακείμοβιτς, Σάββα Αναστασιάδη και Αφροδίτης Νέστορα και των οικογενειών τους. Και αυτοί που την διέπραξαν, είχαν σκοπό να σκοτώσουν», τόνισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
«Ευχόμαστε ολόψυχα οι τραυματίες να βγουν νικητές από αυτή τη δύσκολη μάχη για τη ζωή που δίνουν αυτή τη στιγμή στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας», πρόσθεσε. «Όσοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τέτοιες εγκληματικές ενέργειες με μισόλογα, ίσες αποστάσεις ή με αφωνία, παρέχουν στήριξη σε τρομοκράτες. Αυτό ας το συνειδητοποιήσουν όλοι».
«Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους όσοι, επί χρόνια, καλλιέργησαν μια κουλτούρα ανοχής απέναντι στην πολιτική βία», τόνισε στη συνέχεια, σημειώνοντας ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία ότι θα εντοπίσει άμεσα τους δράστες».
«Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας δεν τρομοκρατείται. Κάθε τέτοια επίθεση πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Μας συσπειρώνει ακόμη περισσότερο απέναντι σε όσους πιστεύουν ότι η βία και η τρομοκρατία μπορούν να φιμώσουν τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...