Τελευταία νέα
Μαρινάκης: “Να κοιταχτούν στον καθρέφτη όσοι διακινούν χυδαία ψέματα” ΠΑΣΟΚ για Μακάριο Λαζαρίδη: Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα – Ο πρωθυπουργός οφείλει να αποπέμψει τον υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: «Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» Παύλος Μαρινάκης: Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη, εδώ και 3 χρόνια βιώνουμε στοχοποίηση Κικίλιας: Εγκρίθηκε το Master Plan του Λιμένα Πατρών Σε τηλεδιάσκεψη για τα Στενά του Ορμούζ συμμετέχει σήμερα ο Πρωθυπουργός Σε τηλεδιάσκεψη για τα Στενά του Ορμούζ συμμετέχει σήμερα ο Πρωθυπουργός Ξεκάθαρη νίκη Ανδρουλάκη στη μάχη της Βουλής «βλέπουν» στο ΠΑΣΟΚ και προετοιμάζονται για εκλογές Με προεκλογικό «άρωμα» η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για το Κράτος Δικαίου Μητσοτάκης: Παρουσίασε θεσμικές προτάσεις, άνοιξε τον δρόμο για ΚΟ, κράτησε κλειστά χαρτιά για Λαζαρίδη  Μητσοτάκης: Εκκαθαρίσεις στη ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ και φόβοι για τρομοκρατία
Filathlos.gr

Κυριακόπουλος: «Ήταν μια κατάθεση ψυχής σαν ομάδα»

Στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ρόμα στάθηκε ο Γιώργος Κυριακόπουλος μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι η ομάδα του έβγαλε ψυχή μέσα στο γήπεδο.
Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στις σημαντικές απουσίες με τις οποίες παρατάχθηκε το «τριφύλλι», υπογραμμίζοντας πως, παρά τις δυσκολίες, όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν το 100%. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι το γκολ που δέχτηκε η ομάδα στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, όμως στάθηκε κυρίως στη νοοτροπία και την αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες.
Όσα ανέφερε:
«Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους για όσους έλειπαν με ιώσεις και τραυματισμούς. Ήταν μια κατάθεση ψυχής σαν ομάδα. Δεχτήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Δείξαμε αποφασιστικότητα, ‘δίψα’, μπήκαν και νεαρά παιδιά κι είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, η ομάδα έδειξε ότι θέλει να ποντάρει και στην ακαδημία της.
Τώρα, πάμε στην επόμενη φάση είτε είναι η Βικτόρια Πλζεν, είτε η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχει σημασία διότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και τα περιθώρια στενεύουν».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...