Τελευταία νέα
“Σπίτι μου 3”: Στη ΔΕΘ το νέο πρόγραμμα για φθηνά στεγαστικά δάνεια Μαραθώνας: Η κόρη έδειξε το σημείο που έθαψε την μητέρα της – Συνεχίζουν το σκάψιμο στον κήπο Τελικώς ποιον αντέγραψε ο Τσίπρας; Τι (δεν) είδε ο Ουναΐ: Βαρύς ο Παναθηναϊκός, λύγισε με 1-0 τη Νίκη Βόλου στο ΟΑΚΑ «Δεν θα χάσουν ούτε ευρώ» απαντά το ΙΚΥ μετά τον σάλο για τους απλήρωτους υποτρόφους Βαθαίνει κι άλλο η κρίση μεταξύ Γερμανίας – Ρωσίας: Στο επίκεντρο η επίθεση με drone στη Λιψία και τα αντίποινα Μηνύματα Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ επόμενη κυβερνητική επιλογής, Πρόγραμμα, σχέδιο, πρόσωπα, πολιτική αυτονομία Γιατί διαμαρτυρήθηκε τώρα η Αθήνα για τις τουρκικές κινήσεις στο Αιγαίο – Η σημασία της επίσκεψης Καλίν Κυψέλη: Οι αντιφάσεις των γονέων λίγο πριν τον ανακριτή – Τι έδειξε το DNA για το νεκρό βρέφος ΠΑΣΟΚ: Μήνυμα πολιτικής αλλαγής με επίθεση σε Μητσοτάκη και Τσίπρα Διακοπή στην άκρη του κόσμου Υπό σκιάν: Στόμα αλμυρό
Efsyn.gr

Κυψέλη: Οι αντιφάσεις των γονέων λίγο πριν τον ανακριτή – Τι έδειξε το DNA για το νεκρό βρέφος

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα οι συλληφθέντες για την υπόθεση του νεκρού βρέφους, στην Κυψέλη με τις καταθέσεις των δύο γονέων να βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας.
Οι διαφορετικοί ισχυρισμοί που έχουν διατυπώσει ο 43χρονος και η 38χρονη για τις συνθήκες της υπόθεσης εξετάζονται πλέον από τις αρμόδιες αρχές.
Η Γερμανίδα φέρεται να έχει διαφοροποιήσει τη στάση της σε σχέση με όσα είχε αναφέρει κατά την προανάκριση, αποδίδοντας στον σύντροφό της μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για όσα συνέβησαν.
Εν τω μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων DNA για τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το βρέφος είναι παιδί του 43χρονου και της 38χρονης που βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας.
Η 15χρονη και ο 12χρονος είναι επίσης παιδιά και των δύο, όχι όμως και ο 9χρονος ο οποίος είναι μόνο της Γερμανίδας. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενο ισχυρισμό της μητέρας προς τις αστυνομικές αρχές, καθώς φέρεται να είχε υποστηρίξει ότι και τα τέσσερα παιδιά έχουν τον ίδιο πατέρα.
Αντιφατικές εμφανίζονται και οι καταθέσεις των δύο γονέων σχετικά με την παρουσία τους στο σπίτι κατά τον χρόνο θανάτου του βρέφους. Ο 43χρονος φέρεται να ανέφερε ότι όλοι βρίσκονταν στην κατοικία, ενώ η 38χρονη υποστήριξε ότι εκείνη την ώρα απουσίαζε.
Παράλληλα, οι καταθέσεις των δύο μεγαλύτερων ανήλικων παιδιών φαίνεται να παρέχουν νέα στοιχεία για όσα συνέβησαν μετά τον θάνατο του βρέφους. Σύμφωνα με όσα φέρονται να έχουν καταθέσει, γνώριζαν ότι το παιδί είχε πεθάνει, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πότε ακριβώς επήλθε ο θάνατός του.
Ανέφεραν, πάντως, ότι γνώριζαν πως από το 2022 το βρέφος παρέμενε παγωμένο και μεταφερόταν μέσα σε βαλίτσα.
Στο μεταξύ, η 15χρονη φέρεται να έχει καταθέσει ότι διατηρούσε σχέση με τον 26χρονο Αφγανό, από τον οποίο, είναι έγκυος στον τέταρτο μήνα.
Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες προκειμένου να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν για τη θανάτωση του βρέφους που βρέθηκε στο διαμέρισμα, αλλά και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 15χρονης κόρης του ζευγαριού.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...

Αυγουστιάτικα…

Εγκλωβισμένη η αλληλεγγύη στις επιταγές του ναρκισσιστικού, ψηφιακού, καταναλωτικού, αδιάφορου […]