Τελευταία νέα
Εργα Διονυσίου Λαυράγκα σε CD Πύρινο μέτωπο στη Θήβα – Στη μάχη με τις φλόγες τρία εναέρια μέσα Ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τον Έμπολα: Ανεξέλεγκτη η επιδημία, υψηλός ο κίνδυνος διεθνούς εξάπλωσης ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: Το έργο του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του Ελικόπτερα: Επείγουσα οδηγία της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας για ελέγχους στα Bell 206 μετά την τραγωδία στη Σίφνο Βρέθηκε η 48χρονη οδηγός που έκανε αναστροφή με λεωφορείο στην Αθηνών- Σουνίου Νέα κίνηση στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ η Νίνα Κασιμάτη ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη» Σίφνος: Τι αναφέρει η Αστυνομία για την πτώση του ελικοπτέρου – Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλων ατόμων Έρχονται νέα 40άρια τις επόμενες ημέρες: Η ανάρτηση Κολυδά για «ισχυρό και παρατεταμένο θερμό επεισόδιο» Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση». Απαραίτητη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Eurostat: Στους ουραγούς της Ευρώπης η Ελλάδα στις δαπάνες για την Παιδεία
Newsit.gr

Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Κανονική τρομοκρατική επίθεση, ο κόσμος της ΝΔ δεν τρομοκρατείται

«Κανονική τρομοκρατική επίθεση» χαρακτήρισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, τις επιθέσεις στα σπίτια των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, Ζήση Ιωακείμοβιτς, Σάββα Αναστασιάδη και Αφροδίτης Νέστορα, υποστηρίζοντας ότι οι δράστες είχαν σκοπό να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές.
«Δεν πρόκειται για βανδαλισμούς. Δεν πρόκειται για “παρεμβάσεις”. Πρόκειται για κανονική τρομοκρατική επίθεση στα σπίτια των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Ζήση Ιωακείμοβιτς, Σάββα Αναστασιάδη και Αφροδίτης Νέστορα και των οικογενειών τους. Και αυτοί που την διέπραξαν, είχαν σκοπό να σκοτώσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τις εμπρηστικές επιθέσεις με τους πέντε τραυματίες, εκ των οποία μία διασωληνωμένη.
 Ο κ. Κυρανάκης ευχήθηκε οι τραυματίες να ξεπεράσουν τον κίνδυνο, σημειώνοντας:
«Ευχόμαστε ολόψυχα οι τραυματίες να βγουν νικητές από αυτή τη δύσκολη μάχη για τη ζωή που δίνουν αυτή τη στιγμή στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας».
Παράλληλα ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση σε όσους, όπως είπε, αποφεύγουν να καταδικάσουν απερίφραστα τις επιθέσεις, υποστηρίζοντας ότι «όσοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τέτοιες εγκληματικές ενέργειες με μισόλογα, ίσες αποστάσεις ή με αφωνία, παρέχουν στήριξη σε τρομοκράτες. Αυτό ας το συνειδητοποιήσουν όλοι».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους όσοι, επί χρόνια, καλλιέργησαν μια κουλτούρα ανοχής απέναντι στην πολιτική βία».
Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία, λέγοντας ότι αναμένει τον άμεσο εντοπισμό των δραστών.
Τέλος ο κ. Κυρανάκης υπογράμμισε ότι «ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας δεν τρομοκρατείται», τονίζοντας πως κάθε τέτοια επίθεση «πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα», καθώς, όπως είπε, συσπειρώνει ακόμη περισσότερο την παράταξη απέναντι σε όσους πιστεύουν ότι η βία και η τρομοκρατία μπορούν να φιμώσουν τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες της.
To άρθρο Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Κανονική τρομοκρατική επίθεση, ο κόσμος της ΝΔ δεν τρομοκρατείται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...