Τελευταία νέα
Εργα Διονυσίου Λαυράγκα σε CD Πύρινο μέτωπο στη Θήβα – Στη μάχη με τις φλόγες τρία εναέρια μέσα Ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τον Έμπολα: Ανεξέλεγκτη η επιδημία, υψηλός ο κίνδυνος διεθνούς εξάπλωσης ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: Το έργο του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του Ελικόπτερα: Επείγουσα οδηγία της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας για ελέγχους στα Bell 206 μετά την τραγωδία στη Σίφνο Βρέθηκε η 48χρονη οδηγός που έκανε αναστροφή με λεωφορείο στην Αθηνών- Σουνίου Νέα κίνηση στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ η Νίνα Κασιμάτη ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη» Σίφνος: Τι αναφέρει η Αστυνομία για την πτώση του ελικοπτέρου – Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλων ατόμων Έρχονται νέα 40άρια τις επόμενες ημέρες: Η ανάρτηση Κολυδά για «ισχυρό και παρατεταμένο θερμό επεισόδιο» Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση». Απαραίτητη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Eurostat: Στους ουραγούς της Ευρώπης η Ελλάδα στις δαπάνες για την Παιδεία
Tennis24.gr

Κύργιος: «Πιθανότατα ήταν το τελευταίο μου Wimbledon»

Ο Νικ Κύργιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Wimbledon, μετά τον αποκλεισμό του στο διπλό. Ο Κύργιος, που αγωνίστηκε μαζί με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Μάτε Πάβιτς και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έκανε δηλώσεις που μοιάζουν με αποχαιρετισμό στο αγαπημένο του Grand Slam.
Ο φιναλίστ του Wimbledon το 2022, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο Νο. 899 της παγκόσμιας κατάταξης, αποκάλυψε ότι η κατάσταση του σώματός του δεν του επιτρέπει να σκέφτεται με αισιοδοξία μια ακόμη επιστροφή στο λονδρέζικο Major.
«Μπορώ να πω, με μεγάλη βεβαιότητα, ότι αυτό ήταν πιθανότατα το τελευταίο μου Wimbledon.», είπε αρχικά. «Απλώς, έτσι όπως αισθάνομαι σωματικά και με όλα όσα συμβαίνουν, μου είναι πολύ δύσκολο να φανταστώ ότι θα επιστρέψω εδώ για να αγωνιστώ ξανά. Η καριέρα μου απογειώθηκε εδώ και η ζωή μου άλλαξε για πάντα μετά από αυτό. Εκείνος ο τελικός θα είναι πάντα μία από τις καλύτερες αναμνήσεις της καριέρας μου. Όμως δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να επιστρέφει ποτέ ξανά σε εκείνο το επίπεδο».
Ο Κύργιος εξήγησε πως οι διαδοχικοί τραυματισμοί, κυρίως στον καρπό και στο γόνατο, έχουν αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά του ως αθλητή. «Έχω πάρα πολλές σκέψεις αυτή τη στιγμή. Πριν από λίγα χρόνια έπαιζα σε τελικό Grand Slam και τώρα δυσκολεύομαι να αντέξω ακόμη και συνεχόμενους αγώνες στο μονό».
Παράλληλα, ευχαρίστησε τους διοργανωτές του Wimbledon για την wild card, αλλά και τον Μπούμπλικ, με τον οποίο απόλαυσε ξανά την εμπειρία του διπλού. «Οι wild cards δεν είναι κάτι στο οποίο μπορείς να βασίζεσαι για να σχεδιάσεις το πρόγραμμά σου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Το να αγωνίζομαι με κάποιον σαν τον Μπούμπλικ, που κρατά πάντα το κλίμα χαλαρό, ήταν πολύ διασκεδαστικό. Παρ’ όλα αυτά, στα τελευταία games περνούσαν πάρα πολλές σκέψεις από το μυαλό μου».
WIMBLEDON MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (-2h)
The post Κύργιος: «Πιθανότατα ήταν το τελευταίο μου Wimbledon» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...