Τελευταία νέα
Επίθεση σε σχολείο στην Πολωνία: Νεκρή μία 37χρονη – Συνελήφθη 15χρονος Εξαπλώνονται οι μαθητικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ευρώπη: Από την Γαλλία μέχρι την Ελλάδα Return Hub: Μετά τα Χριστούγεννα η πρώτη συμφωνία για Κόμβο Επιστροφής μεταναστών στην Αφρική – Το 2027 η δημιουργία του Πήγαν για Πολάκη και βγήκαν … κουρεμένοι! Ξανάνοιξε ο φάκελος της 6ης ΥΠΕ Υποσχέσεις Μητσοτάκη σε αλιείς: «Θα σας στηρίξουμε – Εντός των επόμενων ημερών θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι» Τα οικονομικά της Λεπέν θα μεγαλώσουν την κρίση σε Γαλλία – ΕΕ Μητσοτάκης σε αλιείς: Θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες να σας βοηθήσουμε οικονομικά Ακαδημία Αθηνών: Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του ακαδημαϊκού Κ. Τσουκαλά την Πέμπτη 15/10 Ελ. Βόζεμπεργκ: «Σοβαρές κυρώσεις κατά της Τουρκίας και ρητή δήλωση ότι επίθεση εναντίον της Ελλάδας είναι επίθεση εναντίον ολόκληρης της Ευρώπης» Ανατροπή στη ρήξη Βίσση – Καρβέλα: Ο συνθέτης διαψεύδει τα ασφαλιστικά μέτρα για την απαγόρευση των τραγουδιών του Π. Μαρινάκης: Η ελληνοαμερικανική συνεργασία διευρύνεται σε κρίσιμους τομείς, από την άμυνα και την ενέργεια έως την οικονομική ασφάλεια Πλεύρης: Εντός 2027 οι πρώτοι κόμβοι επιστροφής στην Αφρική – Θα στέλνουμε μετανάστες που απορρίπτεται το άσυλό τους
Indicator.gr

Κ. Μητσοτάκης στους αλιείς: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας στηρίξουμε

Με εκπροσώπους του αλιευτικού κλάδου στην Αρναία Χαλκιδικής συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το επίκεντρο της συζήτησης να βρίσκεται στην οικονομική στήριξη των αλιέων.
Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε τις πιέσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τόνισε ότι η Πολιτεία θα εξετάσει πρόσθετα μέτρα στήριξης. «Θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες για να σας βοηθήσουμε ουσιαστικά οικονομικά, να μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε με όρους ανταγωνιστικότητας», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως σημείωσε, η χώρα βρίσκεται σε μια περίοδο μεγάλων οικονομικών πιέσεων για όλους τους κλάδους, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «ο κλάδος της αλιείας αξίζει παραπάνω στήριξη από την πολιτεία». Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί, σημειώνοντας ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν επιπλέον μέτρα.
«Ήδη έχουμε κάνει κάποιες ανακοινώσεις, θα δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε. Θα ασχοληθώ προσωπικά με το θέμα. Θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα, εντός των επόμενων ημερών, θα μπορούμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι», ανέφερε.
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε σημαντική τη συμβολή του αλιευτικού κλάδου στην παραγωγική δραστηριότητα. «Αναγνωρίζω την πολύ σημαντική δουλειά την οποία κάνετε, είστε ένας παραγωγικός κλάδος», είπε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των αλιέων ότι η κυβέρνηση θα καταβάλει προσπάθεια για την περαιτέρω στήριξή τους. «Να ξέρετε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το εννοούμε. Ξέρετε ότι δεν τα έχω εύκολα τα λόγια, όταν λέω κάτι πραγματικά το εννοώ», ανέφερε ο πρωθυπουργός.
The post Κ. Μητσοτάκης στους αλιείς: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας στηρίξουμε appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...