Τελευταία νέα
Παπασταύρου για δημοσιεύματα περί πιέσεων από Γκιλφόιλ: «Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα» – «Σε ιστορικά υψηλό οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ» Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Μπορεί να προσκομίσει έγγραφο του ΙΣΘ ότι δεν βρήκε κάτι μεμπτό; Ψυχραιμία, δεν πάει για Αρχιεπίσκοπος ο Τσίπρας – Εναν Θανάση έβαλε Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση αντιδρά στην κρίση με ημίμετρα – Η αποτυχία της είναι πια αδιάψευστη Συμβούλιο της Ευρώπης: «Τα μέτρα της Ελλάδας κατά των επαναπροωθήσεων δεν επαρκούν» Αλέξης Τσίπρας: Στη Θεσσαλονίκη με αλιείς και στο Γεντί Κουλέ – Στο επίκεντρο το ενεργειακό κόστος και η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς Ο τραυματισμός του Παβλένκα ανοίγει τον δρόμο για τη… μονιμοποίηση του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ ΕΛ.Α.Σ: 25 εκατ. ευρώ σε 96 συμβάσεις – Από «ξενοδοχείο ημιδιαμονής» σε χρυσές δουλειές με το Δημόσιο Ο Γερμανός πρέσβης, η Κίμπερλι και τα λουκάνικα με μπύρες υπό βροχή Επιμένει ο Συρίγος: Στην Κάσο κάναμε δύο φορές πίσω ΕΛΑΣ: Από τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στις «χρυσές» αναθέσεις – Άνευ προηγουμένου λεηλασία του δημοσίου χρήματος Μιχελογιαννάκης για την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ μετά τη περατζάδα από ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη: «Γιατί να μην είμαι αξιόπιστος;» – Τι λέει για Τσίπρα
Efsyn.gr

Λαύριο: «Θα σου λιώσω το κεφάλι» – Μαρτυρίες σοκ για τον 32χρονο, σοβαρά τραυματισμένο το ζευγάρι

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Λαύριο, όταν ένας 32χρονος εισέβαλε στο σπίτι όπου έμενε η πρώην σύντροφός του με τον νυν σύντροφό της και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, μπροστά στα δύο μικρά παιδιά της γυναίκας.
Η 32χρονη και ο 33χρονος σύντροφός της τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Η γυναίκα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.
Πώς έγινε η επίθεση στο Λαύριο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤnews, ο 32χρονος γνώριζε καλά το σπίτι, καθώς στο παρελθόν έμενε εκεί μαζί με την πρώην σύντροφό του και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δύο και τριών ετών.
Ο άνδρας φέρεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις της 32χρονης και να βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, πήρε μια σκάλα, ανέβηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και έσπασε με βαριοπούλα το τζάμι της μπαλκονόπορτας, από όπου φέρεται να μπήκε στο σπίτι.
Στη συνέχεια, κρατώντας μαχαίρι, επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του και στον 33χρονο σύντροφό της.
Η 32χρονη τραυματίστηκε στον πνεύμονα και την πλάτη, ενώ ο 33χρονος φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα με το μαχαίρι στα πλευρά και στα γεννητικά όργανα.
Πέντε καταγγελίες μέσα σε έναν χρόνο
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αρχές παρουσιάζει το ιστορικό της υπόθεσης, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 32χρονη είχε καταγγείλει τουλάχιστον πέντε φορές τον πρώην σύντροφό της μέσα στον τελευταίο χρόνο για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
Ο 32χρονος φέρεται να είχε συλληφθεί συνολικά πέντε φορές για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Μάλιστα, στις 3 Σεπτεμβρίου είχε συλληφθεί εκ νέου μετά από καταγγελία της γυναίκας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τότε οι αστυνομικοί φέρεται να τον είχαν εντοπίσει να κρατά αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα μαχαίρι κοπής μήκους 22 εκατοστών.
Παρά τη σύλληψή του, είχε αφεθεί ελεύθερος. Η 32χρονη φέρεται επίσης να διέθετε panic button.
«Ζούσε έναν εφιάλτη»
Γείτονες της οικογένειας περιγράφουν στο ΕΡΤnews μια κατάσταση έντασης που, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είχε διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Όπως αναφέρουν, τον τελευταίο χρόνο, πριν ο 32χρονος αποχωρήσει από το σπίτι, άκουγαν συχνά φωνές και καβγάδες.
Υπάρχουν ακόμη μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες ο άνδρας έβγαινε στο μπαλκόνι και απειλούσε την πρώην σύντροφό του, λέγοντάς της μεταξύ άλλων «θα σου λιώσω το κεφάλι».
Οι αναφορές αυτές αποτελούν μαρτυρίες και πληροφορίες που αναμένεται να διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκεται πλέον και το ιστορικό των προηγούμενων καταγγελιών και συλλήψεων.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...