Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Vipnews.gr

Λιάγκας: «Φεύγοντας από την τηλεόραση, θέλω να αφήσω ένα αποτύπωμα»

Λιάγκας: Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε με τον τρόπο του στη χθεσινή τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Σε μία αιχμηρή τοποθέτηση όλο νόημα προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα του Πρωινού, το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου.
Λιάγκας: «Με τα λάθη μου, με τα σωστά μου»
Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε με τον τρόπο του στη χθεσινή τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα σχόλια που ακολούθησαν από εκπομπές και social media.
Όπως σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, κατανοεί και σέβεται τη θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την τηλεόραση, ο ίδιος, όμως, θέλει να αφήσει το δικό του αποτύπωμα, εκφράζοντας την άποψή του για κάποια κοινωνικά ζητήματα.
«Και να πω και κάτι, γιατί το ‘χω από χθες μέσα μου. Όταν φιλοξενείς έναν άνθρωπο, οφείλεις να ‘σαι ευγενικός. Και χθες που φιλοξένησα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εγώ κατανοώ απόλυτα τη θέση του. Και τη σέβομαι απόλυτα. Αυτή την τηλεόραση που μπορεί να κάνει, αυτή την τηλεόραση κάνει.
Ο καθένας αυτό που μπορεί, το κάνει. Και αυτό που κάνει, το κάνει εξαιρετικά. Ίσως καλύτερα από τον καθένα μας, που το έχουμε κάνει κι εμείς, εννοώ την ψυχαγωγία, για να μην παρεξηγηθώ. Όμως, όπως ο Γρηγόρης μαυρίζει η καρδιά του όταν παίζει ένα τέτοιο θέμα και μετά από μία ώρα δεν μπορείς να πας στον γάμο της Δανάης Μπάρκα, εμένα θα μαύριζε η καρδιά μου, όταν δημοσιογραφικά – γιατί είμαι δημοσιογράφος και αυτό δεν το απεμπολώ – ερχόμουν εδώ σήμερα και ξεκινούσα με τον γάμο της Δανάης Μπάρκα και δεν ξεκινούσα με τη γυναικοκτονία. Για να το τελειώνουμε το θέμα αυτό.
Γιατί φεύγοντας από την τηλεόραση, σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, εσείς θα το πείτε αυτό, θέλω να αφήσω ένα αποτύπωμα, με τα λάθη μου, με τα σωστά μου. Και να ‘χω και ένα διακύβευμα. Ότι εγώ σε πέντε κρίσιμα θέματα, είπα μια άποψη σωστή για την ελληνική κοινωνία.
Λοιπόν, εντάξει, η μπούρδα είναι τέλεια στην τηλεόραση. Και την υπηρετώ κι εγώ εξαιρετικά. Έχω κάνει και 70% με show, με, με, με, με… Το θέμα είναι, μεγαλώνοντας, να καταλάβεις ότι πρέπει να γίνεις και ουσιαστικός. Όσο κάποιοι σου εκχωρούν αυτή τη δύναμη να μιλάς στα μάτια στον ελληνικό λαό. Για να τελειώνουμε με την ανοησία αυτή πια» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Η παρέμβαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο έντονος διάλογος των δύο παρουσιαστών
Ο παρουσιαστής του The 2night Show, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου θέλησε να κάνει μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Πρωινό, όπου μεταξύ άλλων, έκανε μια επίπληξη στον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας πως δεν κάνει δηλώσεις σε άλλες εκπομπές και δε βοηθάει με τον τρόπο του την τηλεόραση.
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είσαι ο άνθρωπος που δεν σταματάς για δήλωση στην κάμερα. Έχω δώσει φέτος έξι δηλώσεις στην εκπομπή σου, έχεις κάνει 2 συνδέσεις με το ραδιόφωνο και δε σταματάς να βοηθήσεις άλλες τηλεοπτικές εκπομπές ούτε με μία δήλωση. Είσαι ακριβοθώρητος, ζητάς να βοηθήσει η τηλεόραση την τηλεόραση και δε σταματάς να πεις μια κουβέντα.
Γιώργος Λιάγκας: Έτσι ήμουν από πάντα εγώ. Είναι μία στάση ζωής που εγώ τη θεωρώ και σεμνότητα. Δεν κατηγορώ τους άλλους που δίνουν δηλώσεις. Έχοντας σχεδόν 30 χρόνια με εκπομπές στην τηλεόραση, λέω ότι ό,τι έχω να πω, το λέω εδώ.
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εμένα γιατί με παίρνουν όλα τα παιδιά από την εκπομπή σου; Εγώ δεν έχω εκπομπή στην τηλεόραση. Στο The 2Night Show λέω ό,τι θέλω. Σέβομαι τη στάση σου αλλά θέλω να σου πω ότι ούτε εσύ ο ίδιος δεν βοηθάς την τηλεόραση. Σέβομαι αυτό που κάνεις αλλά αν εγώ είχα πρωινή εκπομπή, και ήθελα να μάθω κάτι από εσένα, δε θα μου έλεγες τίποτα… Καλεσμένος δεν πας εύκολα, πάλι δικαίωμά σου. Δεν σε κατηγορώ για κάτι… Δηλαδή πιστεύεις ότι έχω κάτι να πω όταν κάθε μέρα κάτω από το ραδιόφωνο υπάρχουν 10 κάμερες;
 
The post Λιάγκας: «Φεύγοντας από την τηλεόραση, θέλω να αφήσω ένα αποτύπωμα» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...