Τελευταία νέα
ΝΔ: Νέος εκπρόσωπος της ΚΟ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος Μητσοτάκης: Κατήγγειλε απόπειρα «δολοφονίας» Μυλωνάκη από το Documento -Τι απαντούν Βαξεβάνης, Φάμελλος Δευτερολογία Ανδρουλάκη: «Ορμπανίσκος των Βαλκανίων ο Μητσοτάκης» Κουτσούμπας κατά Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ, υποκλοπές και κράτος δικαίου: «Είστε έκθετοι και δεν μπορείτε να το κρύψετε» Στον “Ευαγγελισμό” ξανά ο Μητσοτάκης – Τρίτη επίσκεψη στον Γιώργο Μυλωνάκη Φάμελλος: «Αδύναμος κι εκβιαζόμενος ο πρωθυπουργός» Κεραμίδα για τον Μακάριο Λαζαρίδη: Καλείται να επιστρέψει 235.024 ευρώ Μητσοτάκης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν η μόνη που δεν ευχήθηκε στον Μυλωνάκη και η μόνη που υιοθέτησε τα fake news για την κόρη μου Υπουργείο Ανάπτυξης: 10 παρεμβάσεις για επιχειρηματικότητα, βιομηχανία ανταγωνιστικότητα Π. Πέρκα: Ο πρωθυπουργός παρουσίασε μια εικονική πραγματικότητα του κράτους δικαίου στην Ελλάδα Πέρκα: Ο Μητσοτάκης  παρουσίασε μια “εικονική πραγματικότητα” του κράτους δικαίου στην Ελλάδα “Άθλια πρωθυπουργική ομιλία”: Κατηγορίες για θεσμική εκτροπή και διαφθορά από την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Filathlos.gr

Λουτσέσκου: «Νιώθω ότι επικοινώνησα πολύ λίγο με τον πατέρα μου τον τελευταίο καιρό»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βυθίστηκε στο πένθος αυτές τις ημέρες, λόγω του θανάτου του πατέρα του. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά επιστρέφει απόψε από το Βουκουρέστι για την Θεσσαλονίκη, καθώς η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις την Δευτέρα του Πάσχα μετά το διήμερο ρεπό που της δόθηκε.
Κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο, ο Λουτσέσκου παραχώρησε δηλώσεις στα τοπικά Μέσα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι νιώθει πώς επικοινώνησε πολύ λίγο μαζί του το τελευταίο διάστημα γι’ αυτό και προέτρεψε τους νέους να επικοινωνούν με τους γονείς τους.
Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους του στάθηκαν αυτές τις ημέρες και κυρίως όσους στάθηκαν δίπλα στον πατέρα του σε αυτό το τελευταίο ταξίδι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά την αναχώρησή του για την Θεσσαλονίκη:
“Νιώθω ότι επικοινώνησα πολύ λίγο μαζί του τον τελευταίο καιρό. Θα ήθελα σήμερα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου σε αυτό το τελευταίο του ταξίδι, όσους φρόντισαν για την οργάνωση της κηδείας, όλους όσοι είχαν μια καλή σκέψη για εκείνον, αλλά και όλους όσοι, από κοντά ή από μακριά ένιωσαν την ανάγκη να είναι δίπλα του.
Δυστυχώς, για μένα είναι μια πολύ δύσκολη και περίπλοκη στιγμή, όμως αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να ξέρουμε να την διαχειριζόμαστε. Δεν είμαι ο μόνος, υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχουν χάσει τους γονείς τους. Πρέπει να το καταλάβουμε και να το αποδεχτούμε, να προσπαθούμε να προχωράμε.
Θα είχα μόνο μία συμβουλή, αν μου επιτρέπεται, προς όλους τους γιους και τις κόρες που έχουν γονείς. Να μιλούν όσο περισσότερο γίνεται μαζί τους. Και αν δεν το κάνουν τα παιδιά, να τα ”αναγκάζουν” οι γονείς να το κάνουν.
Σε παρασύρει ο χρόνος και τα προβλήματα, νομίζεις ότι δεν θα συμβεί ποτέ τίποτα, και ξαφνικά σε χτυπάει και συνειδητοποιείς ότι δεν μίλησες, ότι δεν επικοινώνησες αρκετά. Εγώ αυτή την στιγμή νιώθω ότι επικοινώνησα πολύ λίγο μαζί του τον τελευταίο καιρό“.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...