Τελευταία νέα
Η Hello Kitty κατακτά το Σικάγο με το μεγαλύτερο καφέ του κόσμου Ο Γεράσιμος Σιάσος νέος Πρόεδρος της Συνόδου Πρυτάνεων Δεν πείθουν: Προβληματισμοί για το κόμμα της Μ. Καρυστιανού Υπόθεση Ντόκου: Ο Τσουκαλάς ζητά έρευνα και πόρισμα – «Είναι ο αδύναμος κρίκος της Εθνικής Ασφάλειας» Μαρινάκης για τις επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «H ανοχή είναι το λίπασμα της ανομίας» Υπό ελληνική παρακολούθηση αγγελοκαρχαρίας – Είναι από τα πιο απειλούμενα είδη καρχαριών παγκοσμίως Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα Ο υπερτυφώνας «Μπάβι» απειλεί νησιά των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Καραμέρος Νέα απόπειρα δραπέτευσης από τη δομή – κολαστήριο της Σιντικής ΕΛΑΣ: Το νέο πολιτικό σπίτι της Κεντροαριστεράς αδειάζει την Κουμουνδούρου Γιώργος Καραμέρος: Παραιτείται από τη βουλευτική του έδρα – «Στήριξα εξαρχής τον Αλέξη Τσίπρα»
Vipnews.gr

Μάγδα Τσαγγάνη: «Πονάω πάρα πολύ – Νομίζω ότι ζω στην κόλαση»

Μάγδα Τσαγγάνη: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και περιέγραψε πώς έγινε το ατύχημα το οποίο κατέληξε σε χειρουργείο
Ένα ατύχημα είχε πριν από λίγες ημέρες η Μάγδα Τσαγγάνη, ενώ βρισκόταν στο εξοχικό της σπίτι στην Αίγινα.
Μάγδα Τσαγγάνη: Ατύχημα για την ηθοποιό
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και περιέγραψε πώς έγινε το ατύχημα το οποίο κατέληξε σε χειρουργείο.
«Χειρουργήθηκα, πήγαν όλα καλά. Ενώ δεν κουνούσα κάτω το πόδι μου, τώρα το κουνάω από την πρώτη μέρα, από τις πρώτες ώρες. Αλλά εξετάσεις και κόντρα εξετάσεις. Πονάω πάρα πολύ. Μου δίνουν παυσίπονα. Αποφεύγω να σηκώνομαι, μου κάνουν και αντιπηκτικές ενέσεις. Νομίζω ότι ζω στην κόλαση», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.
«Δεν έβρισκαν μία – δύο φλέβες και κάποια στιγμή λέω “Άγιε Νεκτάριε ελέησον με”. Τακ, η φλέβα έτοιμη. Ο άλλος μπορεί να πει σύμπτωση, σύμπτωση… Εμείς που κρατάμε από την Αίγινα μας βοηθάει, τον έχουμε παντού. Στις τσάντες μας, στα σπίτια μας, παντού εικόνες του Αγίου Νεκταρίου. Τον έχουμε σαν δικό μας άνθρωπο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.
The post Μάγδα Τσαγγάνη: «Πονάω πάρα πολύ – Νομίζω ότι ζω στην κόλαση» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...