Τελευταία νέα
Μαρινάκης για Σαμαρά: ”Επέλεξε να κάνει ένα βίντεο εναντίον της παράταξης” ΕΛ.Α.Σ. κατά κυβέρνησης για την υπόθεση Ντόκου: «Η χώρα έγινε περίγελος από μια τηλεφωνική φάρσα» Ο Θάνος Ντόκος και το τριψήφιο που θα χτυπήσει τρεις τη νύχτα Μαρινάκης κατά Σαμαρά: «Αντί να κάνει βίντεο για το διχαστικό δημοψήφισμα του 2015, επέλεξε να κάνει εναντίον της παράταξης» Ο Δημήτρης Λογοθέτης στην «Εφ.Συν.»: «Η λογοτεχνία τρόμου ήταν πάντοτε πολιτική» ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε για ακόμη μία φορά τον δρόμο του διχασμού ΙΣΑ για Καστελόριζο: Αγανάκτηση και προβληματισμός για τη σύλληψη αγροτικού ιατρού Μαρία Καρυστιανού: «Τα εθνικά μας βρίσκονται στην πιο καίρια στιγμή – Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χάσει ούτε μέτρο από την εδαφική της κατάσταση» ΚΚΕ: ”Να καταργηθεί η ΚΥΑ για το άσυλο και το Μητρώο Δικηγόρων Νομικής Καθοδήγησης” Meteo: Πώς η πυρκαγιά στην Οινόη δημιουργεί τον δικό της καιρό [βίντεο] Βελτιωμένη η εικόνα από την πυρκαγιά στην Οινόη – Επιχειρούν 29 εναέρια μέσα, αρκετές ενεργές εστίες ΠΑΣΟΚ: Η οικονομία δεν υπεραποδίδει – Υπεραποδίδει η ακρίβεια
Tennis24.gr

Μάρεϊ για Ντρέιπερ: «Είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης απ’ ό,τι περίμενα»

Ο Άντι Μάρεϊ στη δεύτερη προπονητική του εμπειρία μετά τη σύντομη συνεργασία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, θα βοηθήσει τον Τζακ Ντρέιπερ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στο γρασίδι. Σε συνέντευξή του στην Telegraph, ο τρεις φορές πρωταθλητής Grand Slam εξήγησε γιατί αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Ντρέιπερ.
«Μου αρέσει πολύ ο Τζακ ως άνθρωπος και ήθελα να τον βοηθήσω όταν με ρώτησε αν μπορούσα. Όμως ήμουν πολύ ξεκάθαρος σχετικά με το τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Το να ταξιδεύω κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό υπάρχουν ελάχιστες προπονητικές θέσεις στις οποίες θα μπορούσα να βοηθήσω. Το γεγονός ότι μένει μόλις 30 λεπτά μακριά μου μάς επιτρέπει να περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί απ’ ό,τι θα συνέβαινε με έναν παίκτη από την Ισπανία ή τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό απλώς δεν θα λειτουργούσε και δεν θα είχες την αίσθηση ότι πραγματικά μπορείς να τον βοηθήσεις».
Ο Ντρέιπερ εντυπωσίασε στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν, κατακτώντας τον τίτλο στο Indian Wells, φτάνοντας στον τελικό της Μαδρίτης και ανεβαίνοντας μέχρι το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης. Ωστόσο, από τον τραυματισμό του στον ώμο στο US Open και έπειτα, τα προβλήματα δεν σταμάτησαν να τον ταλαιπωρούν.
«Το τένις του είναι εξαιρετικό. Όμως προφανώς είχε πολλά προβλήματα πέρυσι με τους τραυματισμούς. Νομίζω ότι τώρα αρχίζει να ανακάμπτει. Το επόμενο βήμα είναι να επιστρέψει στα γήπεδα, να παίξει μια σειρά από τουρνουά και εβδομάδες αγώνων και να ξαναβρεί την εμπιστοσύνη στο σώμα του».
Ο Ντρέιπερ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στο ATP του Ίστμπουρν την επόμενη εβδομάδα και ο Μάρεϊ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάστασή του. «Προπονείται και προετοιμάζεται γι’ αυτό. Βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο τις τελευταίες εβδομάδες».
«Πιστεύω πολύ στο τένις του. Στις προπονήσεις που έχουμε κάνει μαζί, με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο απ’ όσο περίμενα. Και ήδη πίστευα ότι ήταν εξαιρετικός πριν αρχίσω να τον βοηθώ. Μαθαίνει πολύ γρήγορα. Έχει ελάχιστα αδύνατα σημεία στο παιχνίδι του. Είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης απ’ ό,τι πιθανότατα περίμενα», κατέληξε ο πρώην Νο1 του κόσμου. 
The post Μάρεϊ για Ντρέιπερ: «Είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης απ’ ό,τι περίμενα» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...