Τελευταία νέα
Νέα έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για τον προϋπολογισμό στις 26 Νοεμβρίου-Διαφωνία και για την ενεργειακή κρίση ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Δύο νεκροί για τα υπερκέρδη της Motor Oil Europa League: Στο τέλος λύγισε ο ΟΦΗ κόντρα στη Ρεν Europa League: Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό που υπέταξε τη Μαρσέιγ μέσα στο σπίτι της Ουκρανικό: Μετά τον Μερτς και ο Μακρόν ζητά να δοθούν στο Κίεβο «όλα τα μέσα» για να αμυνθεί Ζαχαριάδης: Δεν ήμουν ποτέ επιστημονικός συνεργάτης της Γεροβασίλη – Κινούμαι νομικά Μεξικό: Επικίνδυνη «εγκεφαλοφάγα» αμοιβάδα αναστατώνει τις αρχές – Έκλεισαν έξι τεχνητές λίμνες Ζαχαριάδης: «Δεν είμαι επιστημονικός συνεργάτης ούτε της Όλγας Γεροβασίλη ούτε οποιουδήποτε άλλου βουλευτή» – Προαναγγέλλει μήνυση κατά του Γιάννη Συμεωνίδη Μάχη για τον προϋπολογισμό στις Βρυξέλλες: Διχασμένοι οι ηγέτες, πιέσεις Μακρόν για συμφωνία ως το τέλος του έτους Γαλλία: Σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο τούνελ της Μάγχης – 19 τραυματίες Αυξάνει την πίεση ο Ντίτερς σε Γκιλφόιλ: «Έχω ηχητικό 16 λεπτών από την Ελλάδα που μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση Τραμπ» Ευρωπαϊκά κονδύλια για αντιπλημμυρικά έργα, αναπλάσεις και κοινωνικές δομές διεκδικεί από τις Βρυξέλλες ο Νίκος Χαρδαλιάς
Efsyn.gr

Μέχρι το τέλος του έτους θα μάθουμε τον «νέο» Τζέιμς Μποντ

Οι θαυμαστές του Τζέιμς Μποντ βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο να μάθουν ποιος θα υποδυθεί τον εμβληματικό κατάσκοπο στις επερχόμενες παραγωγές. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Deadline, οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ έχουν αρχίσει να επικοινωνούν με όσους πέρασαν στην επόμενη φάση των οντισιόν που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο.
Ο Βιλνέβ φέρεται να συμμετέχει προσωπικά στις επαφές με τους υποψήφιους ηθοποιούς, ο ακριβής αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος. Ορισμένες πηγές κάνουν λόγο για 5 έως 7 άτομα, ενώ άλλες ανεβάζουν τον αριθμό σε πολύ περισσότερους.
Η διαδικασία του κάστινγκ έχει ξεκινήσει από την άνοιξη του 2025, όταν η Έιμι Πασκάλ και ο Ντέιβιντ Χέιμαν ανέλαβαν καθήκοντα παραγωγών. Παράλληλα, η διευθύντρια κάστινγκ Νίνα Γκολντ, η οποία εντάχθηκε στην ομάδα τον Απρίλιο, πραγματοποιεί συναντήσεις με ηθοποιούς τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι αυτές οι επαφές αφορούν κυρίως ανερχόμενα και λιγότερο γνωστά ονόματα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιοι από αυτούς τους ηθοποιούς θα πρέπει να προστεθούν στην τελική λίστα όσων θα δεχτούν τηλεφώνημα για τον επόμενο γύρο.
Αν και κυκλοφορούν εδώ και μήνες φήμες γύρω από ονόματα όπως αυτά των Κάλουμ Τέρνερ, Χάρις Ντίκινσον και Τζέικομπ Ελόρντι, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι συγκαταλέγονται στους τελικούς υποψηφίους.
Στόχος των παραγωγών είναι η διαδικασία της τελικής επιλογής να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του έτους, ανοίγοντας τον δρόμο για την έναρξη των γυρισμάτων εντός του 2027.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...