Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια νικήτρια ομάδα»

Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς, μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό, μίλησε για τη νοοτροπία που θέλει να έχει η ομάδα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θέλω να γίνουμε μια νικήτρια ομάδα. Αυτό προσπαθώ. Θέλω να δείξω στους παίκτες μου πως, σε ένα ματς με τις απουσίες των Αντετοκούνμπο και Άντζουσιτς, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας μου, θέλω να περάσω ότι ο Άρης πρέπει να αλλάξει επίπεδο σε τέτοια ματς και να μην μένουμε στις εντυπώσεις».
Για τη συνέχεια στα playoffs:
«Θέλω η ομάδα να παλεύει με όλες τις δυνάμεις στα playoffs, θέλω μια νικήτρια ομάδα. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στα playoffs».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...