Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Νέα Αριστερά «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για την υπόθεση Ντόκου: «Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνησή του»
Vipnews.gr

Μαριλού Κατσαφάδου: «Έπαιζα στις “Σέρρες” όταν έχασα τη μαμά μου»

Μαριλού Κατσαφάδου: Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που η μητέρα της έφυγε από την ζωή όταν έπαιζε στις “Σέρρες”
Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Μαριλού Κατσαφάδου.
Μαριλού Κατσαφάδου: «Η σχέση μας ξεπέρασε τα όρια γονιών – παιδιού»
Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που η μητέρα της έφυγε από την ζωή η οποία και συνέπεσε χρονικά με τα γυρίσματα για την κωμική σειρά “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη.
Τι συμβουλή σου έχει δώσει ο πατέρας σου για αυτό το επάγγελμα;
Από τη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τον χώρο, μου μίλησε ανοιχτά για όλα και για τα καλά και για τα δύσκολα. Ο πατέρας μου είναι ένας βράχος, πάντα με σωστές συμβουλές, ενώ και η μητέρα μου μέχρι τη στιγμή που “έφυγε” υπήρξε για μένα στήριγμα και οδηγός. Ήταν δυο άνθρωποι στους οποίους μπορούσα να εμπιστευτώ τα πάντα. Η σχέση μας ξεπέρασε τα όρια γονιών – παιδιού και έγινε βαθιά ανθρώπινη, ουσιαστική.
Η τέχνη σε βοήθησε όταν έχασες τη μαμά σου;
Έπαιζα στις “Σέρρες” όταν έχασα τη μαμά μου. Είχε χαρεί πολύ με την εξέλιξη μου αυτή, ήταν περήφανη που θα ήμουν σε αυτή τη σειρά. Όταν έκανα τα γυρίσματα και έλειπα έναν μήνα στις Σέρρες, γυρνούσα στο ξενοδοχείο το βράδυ και η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάρω τη μαμά μου και να της πω πως ήταν η μέρα μου. Δυστυχώς, δεν την είχα. Ήταν δύσκολο.
Η Μαριλού Κατσαφάδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, κόρη των ηθοποιών Θοδωρή Κατσαφάδου και Χριστίνας Βαρζοπούλου, και έχει γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε σειρές όπως οι «Σέρρες» και «Μαύροι Πίνακες», καθώς και από τη θεατρική της πορεία.
The post Μαριλού Κατσαφάδου: «Έπαιζα στις “Σέρρες” όταν έχασα τη μαμά μου» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...