Τελευταία νέα
Εμφύλιος best seller Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του λιμενικού στην Σάμο – Ψάχνουν για τρεις αγνοούμενους μετανάστες Υπόθεση Θ. Ντόκου: Το Μαξίμου απαντά στις πολιτικές αντιδράσεις και στα ερωτήματα ασφάλειας των επικοινωνιών  Η ΕΛΑΣ καλεί τους πολίτες στην ψηφιακή της πλατφόρμα – «Μπες στο myelas.gr, υπέγραψε, γίνε μέλος» Καταγγελίες ΠΑΣΟΚ για fake news από σύμβουλο του Υπ. Υγείας – Στο επίκεντρο η τροπολογία για τα βαρέα Ρόδος: Νεκρή 82χρονη μετά από παράσυρση σε λαϊκή αγορά Νικόλας Φαραντούρης: Η απάντηση για την απόσπαση της συζύγου του με «επίδομα αλλοδαπής» 245.700 ευρώ στις Βρυξέλλες Διαδικτυακό κάλεσμα στους πολίτες από την ΕΛΑΣ για να γίνουν μέλη Washington Post: Το Ισραήλ σκόπευσε να δολοφονήσει Αραγτσί και Γκαλιμπάφ – Ειδοποίησαν οι ΗΠΑ το Ιράν ΜέΡΑ 25: Data center στη Λάρισα – Καμία λευκή επιταγή σε βάρος του νερού, της αγροτικής παραγωγής και της τοπικής κοινωνίας Νίκος Δένδιας για τα 250 χρόνια Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ: Οι ελληνοαμερικανικοί δεσμοί είναι ισχυροί Τέσσερις συλλήψεις για τρεις πυρκαγιές από αμέλεια σε Αργολίδα, Καβάλα και Κορινθία
Libre.gr

Μαρινάκης για αύξηση κατώτατου μισθού: Ο κόσμος θα δει σημαντική βελτίωση

Για τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μίλησε στο MEGA.

«Δεν λέω ότι ο κόσμος θα γίνει πλούσιος, αλλά θα δει σημαντική βελτίωση στο εισόδημα του» είπε, επισημαίνοντας ότι η αναπροσαρμογή αγγίζει περίπου 700.000 συμπολίτες μας στον ιδιωτικό τομέα και δημόσιους υπαλλήλους. 

Σχολιάζοντας την κριτική της αντιπολίτευσης, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι «δεν βοηθάει ο μηδενισμός» και υπενθύμισε ότι έχουν δημιουργηθεί 570.000 νέες θέσεις εργασίας. «Πώς γίνεται να μας καταγγέλλουν, όταν δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την αύξηση του εισοδήματος» διερωτήθηκε. 

Σχετικά με τις γεωπολιτικές εξελίξεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι η κρίση στη Μέση Ανατολή βρίσκει την Ελλάδα καλύτερα προετοιμασμένη σε επίπεδο άμυνας. Ανέφερε επίσης ότι το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, ζητώντας αποκλιμάκωση για να αντέξουν οι διεθνείς οικονομίες. 

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε επίσης ότι η χώρα έχει μετρήσει βήματα, γεγονός που αποτυπώνεται και στις εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου. «Δεν είναι δουλειά κανενός κόμματος να πάρει ρόλο εισαγγελέα» είπε.

Κεραμέως: Πίνακες και παραδείγματα για τον νέο κατώτατο μισθό-Το “καθαρό” ποσό εργαζόμενων έως 30 ετών

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...