Τελευταία νέα
Δημόσιο: 20.870 προσλήψεις μονίμων εργαζομένων για το 2027 ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο Τουρκία: Οι αρχές κλείνουν τον ενημερωτικό ιστότοπο T24 – Κατηγορείται για «προπαγάνδα ΛΟΑΤΚΙ+» Ο Τσατραφύλλιας προειδοποιεί για ακραία φαινόμενα σε Εύβοια και Κρήτη: «Σε λίγα 24ωρα θα πέσει βροχή ίση με δύο Οκτώβρηδες» ΕΛ.Α.Σ. για Φλωρίδη: Προκατέλαβε την κρίση της Δικαιοσύνης – Θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί Τέμπη, Σκουριές: Η συνάντηση δύο διαφορετικών αγώνων – Συναυλία αλληλεγγύης στην Ιερισσό Κρήτη: Σε επιφυλακή όλοι οι φορείς ενόψει σφοδρής κακοκαιρίας – Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας Η Μαρικάρμεν έγινε η σπίθα: Χιλιάδες Ισπανοί κατασκηνώνουν στους δρόμους ζητώντας να περάσουν τα μέτρα για τη στεγαστική κρίση Ψίθυροι στο Μαξίμου για πρόωρες εκλογές Μαρινάκης για τα νέα μέτρα Μητσοτάκη: «Δεν έχουμε αυταπάτη ότι φτάνουν» – «Δίνουμε ό,τι παραπάνω αντέχει η οικονομία» Συνεδριάζει αύριο στο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό Μητσοτάκης σε φον ντερ Λάιεν: «Εξαίρεση των μέτρων για την ενέργεια από τους δημοσιονομικούς υπολογισμούς και αξιοποίηση των εσόδων από τον ΦΠΑ» Σφοδρή επίθεση αντιπολίτευσης, ζητά την παραίτηση Φλωρίδη
Efsyn.gr

Μαρινάκης κατά Τσίπρα: Η συλλογική μνήμη δεν σβήνει τόσο εύκολα όσο εκείνος πιστεύει

«Όταν διαβάσαμε τον τίτλο “Δεν συνδιαλέχθηκα με συμφέροντα, δεν εξυπηρέτησα συμφέροντα, συγκρούστηκα με τα συμφέροντα όσο κυβέρνησα τον τόπο”, συνοδευόμενο από τη φωτογραφία του κ. Τσίπρα, αρχικά θεωρήσαμε ότι, λόγω εποχής, πρόκειται για κάποια νέα καλοκαιρινή επιθεώρηση», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
«Κι όμως, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η φράση αυτή, όπως και πολλές άλλες αντίστοιχες, ειπώθηκε πράγματι από τον πρώην πρωθυπουργό στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του, που προβλήθηκε σήμερα», συνέχισε ο κ. Μαρινάκης.
Και πρόσθεσε: «Αναμένουμε, με ενδιαφέρον, τη συνέχεια της συνέντευξης, για να δούμε αν απαντάει σε πραγματικά κρίσιμα ερωτήματα όπως:
Ποιος άλλος πρωθυπουργός, ενώ είχε ήδη προκηρύξει εκλογές, κράτησε ανοιχτή τη Βουλή για να ψηφίσει έναν Ποινικό Κώδικα κατά παραγγελία συγκεκριμένων συμφερόντων; Πότε άλλοτε λειτουργούσε στο Μέγαρο Μαξίμου ένα άτυπο «παραϋπουργείο Δικαιοσύνης», όπως έχει κυνικά παραδεχθεί ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησής του; Και, τελικά, αν όλα αυτά και πολλά ακόμα από τα «έργα» του, τα θεωρεί «σύγκρουση με τα συμφέροντα», τότε τί ακριβώς θα θεωρούσε συμβιβασμό; Επίσης, ποιος τελικά χρηματοδοτεί και μάλιστα πλουσιοπάροχα το νέο κόμμα;».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε επίσης: «Αν πάλι δεν έχει ερωτηθεί, ίσως σε κάποια επόμενη συνέντευξη πάρουν οι πολίτες τις απαντήσεις που για τόσα χρόνια αποφεύγει να δώσει ο κ. Τσίπρας. Μέχρι τότε, ο πρώην πρωθυπουργός μπορεί να συνεχίσει να δίνει συνεντεύξεις σε προστατευμένα περιβάλλοντα με έναν και μόνο στόχο: να ξαναγράψει την ιστορία. Το κακό για εκείνον είναι ότι η συλλογική μνήμη δεν σβήνει τόσο εύκολα όσο εκείνος πιστεύει».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...