Τελευταία νέα
«Μήπως δεν ήταν στο τρένο;» Η αδιανόητη και προκλητική ερώτηση του Σταμάτη Ζαχαρού για την Εριέττα Καύσιμα: Η Ρωσία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μερικής άρσης της απαγόρευσης των εξαγωγών ντίζελ – Ο όρος που θέτει Ισραήλ: Πρόστιμο στον Μπεν Γκβιρ για βίντεο με απειλές σε Παλαιστίνιο επειδή… είναι «προεκλογική προπαγάνδα» Εθνική Ελλάδας: Η εμψυχωτική ομιλία Παυλίδη πριν τον αγώνα με την Ολλανδία – «Να δείξουμε σε όλους τι ομάδα είμαστε» [βίντεο] Λαύριο: «Ποιος είχε την ευθύνη;» – Σκληρά ερωτήματα της ΕΛΑΣ προς την κυβέρνηση Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση και επιμένει πως είναι «αθώα» – «Έχουμε πλήθος αδιάψευστων στοιχείων» Γρηγόρης Θεοδωράκης ΕΛ.Α.Σ.: Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων Απάτη με κρυπτονομίσματα: Πώς «ψάρευαν» επενδυτές – Η «πυραμίδα» και η υπόσχεση για διπλάσια χρήματα σε 50 ημέρες Διαμαρτυρίες και ερωτήματα για τη λειτουργία του ΑΣΕΠ: «Μάθε παιδί μου, γράμματα» ή κυνήγα μόρια; Τα μηνύματα που θα στείλει ο Κ. Μητσοτάκης στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας Μάντσεστερ Σίτι: Η ανησυχία του Βρετανού πρωθυπουργού Νεκρή 58χρονη τουρίστρια στη Ρόδο – Χτυπήθηκε από κεραυνό
Filathlos.gr

Μείον τρεις βαθμοί για Βόλο – Αντίδραση από Μπέο!

Μετά από δέκα και πλέον μήνες από τη στιγμή που ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε την καταγγελία για τα όσα έγιναν στα παιχνίδια του Βόλου με τον Πανσερραϊκό στα πλέι άουτ του 2025, η Επιτροπή Δεοντολογίας έβγαλε απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαλε στην ομάδα της Μαγνησίας ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και πρόστιμο!
«Βόμβες» Σούντγκρεν για Βόλος-Σέρρες: «Ντρέπομαι, στήσαμε τα δύο ματς με 3-0 για να πέσει η Καλλιθέα»!

Οι αποφάσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας δεν ανακοινώνονται, ωστόσο ενημερώνονται οι εμπλεκόμενοι και ο Αχιλλέας Μπέος έσπευσε να σχολιάσει την ποινή του Βόλου εκφράζοντας την απορία του για την εξέλιξη, αφού όπως υποστήριξε δεν υπήρξαν στοιχεία.
Αναλυτικά η αντίδραση του Μπέου:
«Μόλις ενημερώθηκα για μια κατάφορα άδικη απόφαση από την Επιτροπή δεοντολογίας, που με εξέπληξε καθώς στερείται παντελώς αποδεικτικών στοιχείων και είναι έωλη.
Βέβαια είναι σύνηθες φαινόμενο να υφίστασαι διαφόρων ειδών διώξεις όταν τολμάς να συγκρουστείς με το κατεστημένο. Ετσι ξαφνικά, λοιπόν, θυμήθηκαν να τιμωρήσουν την ομάδα του Βόλου για δήθεν παράπτωμα, που υποτίθεται πως διαπράχθηκε πριν… δύο χρόνια!
Δεν ανησυχώ, ωστόσο, καθώς είμαι σίγουρος ότι Δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα δεν μπορούν παρά να αθωώσουν την ομάδα του Βόλου, καθώς, επαναλαμβάνω, η απόφαση δεν μπορεί να σταθεί επ’ ουδενί, ως απολύτως αβάσιμη και αστήρικτη».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...