Τελευταία νέα
Η συμφωνία Τραμπ – Πούτιν στο «τραπέζι» της Συνόδου Κορυφής: Το αμερικανικό «χαστούκι» και το Plan B της ελληνικής κυβέρνησης Στην ΕΛΑΣ και ο Κώστας Ζαχαριάδης: «Το κόμμα Τσίπρα μπορεί να πετύχει στην ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών» Προσχωρεί στην ΕΛΑΣ ο Κώστας Ζαχαριάδης Ελληνίδα 28 ετών σώθηκε με μεταμόσχευση ήπατος στο Τορίνο – «Σώθηκα μέσα σε 24 ώρες» Θεσσαλονίκη: Στον αέρα 27 ασθενείς μετά το λουκέτο ιδιωτικής κλινικής – Τι ζητούν οι συγγενείς ΑΕΚ: Με φόρα από τον ΟΦΗ στην Αγγλία Στα χαρακώματα ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ: Νέος γύρος σύγκρουσης με φόντο του άρθρο του Θανάση Καρτερού Τραγωδία στο Παγκράτι: Νεκρός ο 35χρονος οδηγός μηχανής μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ [βίντεο ντοκουμέντο] Μενίδι: Πώς έγινε η δολοφονία της 89χρονης – Οι φωνές μέσα στη νύχτα, τα τραύματα και η σύλληψη του γιου της Ο Σαμαράς θα ανακοινώσει κόμμα τη μέρα που θα προκηρυχθούν εκλογές* Τέμπη: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των συγγενών – «Νεκροθάφτης της υπόθεσης ο ανακριτής» Τραμπ για Γκιλφόιλ: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, εξετάζουμε την απομάκρυνσή της
Efsyn.gr

Μενίδι: Πώς έγινε η δολοφονία της 89χρονης – Οι φωνές μέσα στη νύχτα, τα τραύματα και η σύλληψη του γιου της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μενίδι από τον θάνατο της 89χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του 62χρονου γιου της για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Οι μαρτυρίες κατοίκων για το οικογενειακό περιβάλλον, σε συνδυασμό με τα ευρήματα των πρώτων ιατροδικαστικών εξετάσεων, συνθέτουν μια υπόθεση που προκαλεί αποτροπιασμό.
Συνελήφθη ο 62χρονος για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στο Μενίδι
Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Δευτέρας στη μονοκατοικία όπου διέμενε μαζί με τον γιο της, στην οδό Σουλίου.
Ο 62χρονος είχε αρχικά προσαχθεί ως βασικός ύποπτος και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη στην Ευελπίδων.
Το χρονικό της δολοφονίας
Σύμφωνα με το STAR, το χρονικό της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται λίγο μετά τη 01:30, όταν ο 69χρονος ανιψιός της 89χρονης ενημέρωσε την Αστυνομία, καθώς άκουγε φωνές από το σπίτι. Περίπου στις 02:00, γείτονες ανέφεραν ότι ο 62χρονος καλούσε σε βοήθεια και ζητούσε να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν την ηλικιωμένη νεκρή, με αμυχές και μώλωπες στο πρόσωπο και στον λαιμό. Στον χώρο υπήρχαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενδείξεις πάλης.
Ο 62χρονος υποστήριξε ότι δύο άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι, τον ακινητοποίησαν και επιτέθηκαν στη μητέρα του. Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ κατά την εξέτασή του φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.
Τραύματα σε κεφάλι και θώρακα για την 89χρονη
Σύμφωνα με τις πρώτες ιατροδικαστικές εκτιμήσεις, ο θάνατος της 89χρονης τοποθετείται περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής. Η ηλικιωμένη έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα, ενώ ο θάνατός της αποδίδεται σε ασφυξία.
Την ίδια ώρα, κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον στο σπίτι της οικογένειας, καταγγέλλοντας ότι ο 62χρονος κακοποιούσε τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης και ψυχικής υγείας.
Η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της ηλικιωμένης συνεχίζεται.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...