Τελευταία νέα
Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα Η νέα ελληνική κανονικότητα: Νέοι με πτυχία εξακολουθούν να κοιμούνται στο παιδικό τους δωμάτιο Ξεκίνησε η ιστορική δίκη της Meta – «Θα δείξουμε πώς Facebook και Instagram παγιδεύουν τα παιδιά» Ασφυκτικά γεμάτες οι φυλακές στη Σουηδία: Άρχισε «εξαγωγή» κρατουμένων στην Εσθονία Ο Σι Τζινπίνγκ στα… χωράφια του Τραμπ: Στηρίζει το δικαίωμα των κρατών της Λατινικής Αμερικής για ανεξαρτησία Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους» Πυρκαγιές: Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές – Πάνω από 150 τα «κόκκινα» κτίρια μέσα σε μια εβδομάδα Φθιώτιδα: Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε τους… λαμπτήρες του δημόσιου φωτισμού Βραβεία MTV: Η «βασίλισσα» επιστρέφει: Η Madonna ξεπέρασε την Taylor Swift σε υποψηφιότητες  Κλιμακώνει η Τουρκία στο Αιγαίο: 25 παραβιάσεις και εμπλοκή με οπλισμένα F-16 ΔΥΠΑ: Συνελήφθη πολίτης που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του Ακρόπολη: Ποια είναι η νεοσύστατη ιδιωτική εταιρεία που αναλαμβάνει βασικές υπηρεσίες με το αζημίωτο
Tennis24.gr

Μεντβέντεφ: «Είναι απογοητευτικό να χάνεις με αυτόν τον τρόπο»

Πρόωρο τέλος είχε η πορεία του Ντανιίλ Μεντβέντεφ στο Wimbledon 2026, καθώς ο Ρώσος αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο από τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, γνωρίζοντας μια ήττα που, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, τον απογοήτευσε ιδιαίτερα.
Θυμίζουμε ότι ο Μεντβέντεφ κατάφερε να προηγηθεί με break και στα τρία σετ (3-1, 5-2, 5-2), ωστόσο και στις τρεις περιπτώσεις ο Γερμανός επέστρεψε παίρνοντας τη νίκη με 3-0! 
«Είναι απογοητευτικό να χάνεις με αυτόν τον τρόπο. Το θέμα είναι να βρίσκεις λύσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα για να κερδίζεις και εγώ δεν βρήκα τις σωστές λύσεις, γι’ αυτό και έχασα. Έπρεπε να είχα παίξει καλύτερα. Δεν κατάφερα να σερβίρω όπως ακριβώς ήθελα. Δεν κατάφερα να παίξω όπως ήθελα στα tie-break. Ήταν καλύτερος στους σημαντικούς πόντους σήμερα, οπότε είναι πραγματικά απογοητευτικό.»
Ο Μεντβέντεφ ρωτήθηκε και για το αν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό μπλοκάρισμα όταν προηγείται στα παιχνίδια, ωστόσο απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο. «Δεν το πιστεύω. Αν πάρουμε ως παράδειγμα τους δύο πρώτους αγώνες μου, αυτό δεν συνέβη. Υπάρχουν αγώνες που συμβαίνει και άλλοι που δεν συμβαίνει. Αν, για παράδειγμα, ήταν πέμπτο σετ και σέρβιρες για τον αγώνα, τότε ίσως να ήταν θέμα ψυχολογίας. Εδώ ήταν ο τρίτος γύρος, προηγήθηκα με break, απλώς έπρεπε να τελειώσω το σετ. Πιθανότατα στο επόμενο παιχνίδι θα το κάνω. Άρα δεν πρόκειται για θέμα ψυχολογίας. Πρόκειται για το να είσαι καλύτερος εκείνη τη στιγμή, να κάνεις μερικά καλά σερβίς, μερικά σωστά χτυπήματα και να κλείσεις το σετ.»
Ο Ρώσος χαρακτήρισε τη φετινή του χρονιά γεμάτη διακυμάνσεις, παραδεχόμενος πως περίμενε περισσότερα στο Wimbledon. «Η σεζόν έχει πολλές διακυμάνσεις και τον τελευταίο καιρό περισσότερες προς την αρνητική πλευρά. Τι να πω; Είμαι πραγματικά απογοητευμένος, γιατί ένιωθα ότι μπορούσα να τα πάω καλά στο Wimbledon. Και πάλι, δεν πρόκειται μόνο για το αποτέλεσμα· πρόκειται για το επίπεδο του τένις που παίζεις. Ξέρω ότι όταν παίζω καλά, μπορώ να έχω ένα καλό αποτέλεσμα ή να κάνω έναν καλό αγώνα.»
Παρά τον αποκλεισμό του, ο Μεντβέντεφ δεν έκρυψε την ιδιαίτερη εκτίμησή του για το Wimbledon, το οποίο χαρακτήρισε το ομορφότερο Grand Slam. «Θα έλεγα ότι και τα τέσσερα Grand Slam είναι όμορφα το καθένα με τον δικό του τρόπο. Απλώς, λόγω της χωμάτινης επιφάνειας, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το Roland Garros, γιατί είναι δύσκολο για μένα να παίξω εκεί. Το Wimbledon είναι σίγουρα το πιο όμορφο. Από την άλλη, αν μιλάμε για την ατμόσφαιρα στο Arthur Ashe, είτε το κοινό είναι υπέρ σου είτε εναντίον σου, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εξέδρα τόσο ηλεκτρισμένη. Κάθε τουρνουά είναι διαφορετικό με τον τρόπο του. Θα έβαζα το Wimbledon στην κορυφή των τεσσάρων, αλλά, όπως είπα, είναι το πιο όμορφο.»
WIMBLEDON MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (-2h)
The post Μεντβέντεφ: «Είναι απογοητευτικό να χάνεις με αυτόν τον τρόπο» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...