Τελευταία νέα
Τον Ιανουάριο οι παραιτήσεις των ανεξάρτητων βουλευτών που πάνε ΕΛ.Α.Σ: Η μάχη για τα ψηφοδέλτια Μητσοτάκης: “Τα Γλυπτά του Παρθενώνα εκλάπησαν – Θα εντείνουμε τις διεκδικήσεις μας” Θάνατος Μαζωνάκη: Στο ΑΤ Κυψέλης ο δικηγόρος του για το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου [βίντεο] Π. Μαρινάκης: Στο 100% η κρατική ενίσχυση για τις ζημιές στις κατοικίες στην Κρήτη Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: «Τώρα είναι η ώρα να ασκηθεί πίεση» Γαλλία: Ποιος είναι ο 19χρονος Ριάντ Ρανί, που έγινε η φωνή των μαθητικών κινητοποιήσεων  Μαρινάκης: Στο 100% η κρατική ενίσχυση για τις ζημιές στις κατοικίες στην Κρήτη Τουρκία: Σήμα Μπαχτσελί για πρόωρες εκλογές το 2028 με υποψήφιο τον Ερντογάν Ο προκλητικός χάρτης της «Μεγάλης Τουρκίας» στο μετρό της Κωνσταντινούπολης: Κύπρος, Θράκη, Ρόδος τουρκικά εδάφη Φωτιά στη Λαμία – Επιχειρούν και εναέρια μέσα Κ. Μητσοτάκης για Γλυπτά του Παρθενώνα: Θα συνεχίσουμε τις διεκδικήσεις – Είναι ζήτημα για την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα Υποχωρεί η μεγάλη φωτιά στο Σουφλί – Διπλασιάστηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Newsauto.gr

Μετρό Αθήνας: Πέντε σταθμοί της Γραμμής 3 θα κλείνουν πιο νωρίς

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται στη Γραμμή 3 του Μετρό της Αθήνας, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης σιδηροτροχιών. Πέντε σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από Κυριακή έως Πέμπτη, ενώ θα λειτουργεί έκτακτη λεωφορειακή γραμμή για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης σιδηροτροχιών στη Γραμμή 3 του Μετρό της Αθήνας, με αποτέλεσμα να εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα μεταξύ των σταθμών «Ευαγγελισμός» και «Κατεχάκη».

Από την Κυριακή 19 Ιουλίου και κάθε Κυριακή έως Πέμπτη, οι σταθμοί Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι, Πανόρμου και Κατεχάκη θα κλείνουν στις 21:40, περίπου δυόμισι ώρες νωρίτερα από το κανονικό ωράριο λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τα δρομολόγια της Γραμμής 3 θα πραγματοποιούνται μόνο στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Σύνταγμα και Εθνική Άμυνα – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρούν λίγο μετά τις 21:00, ώστε να ολοκληρωθούν τα δρομολόγια πριν από το κλείσιμο των σταθμών.

Επηρεάζονται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μετά τις 21:40, οι συρμοί με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο θα ξεκινούν από τον σταθμό Εθνική Άμυνα, ενώ όσοι έρχονται από το Αεροδρόμιο θα τερματίζουν επίσης στην Εθνική Άμυνα.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ θέτει σε λειτουργία την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ22 «Στ. Μετρό Σύνταγμα – Στ. Μετρό Εθνική Άμυνα». Η γραμμή θα λειτουργεί από τις 21:40 έως τη λήξη της κυκλοφορίας του Μετρό, πραγματοποιώντας στάσεις σε όλους τους σταθμούς που παραμένουν κλειστοί.

Η Χ22 θα συνδέει απευθείας το Σύνταγμα με την Εθνική Άμυνα, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις των επιβατών κατά τη διάρκεια των νυχτερινών εργασιών. Στα τελευταία βραδινά δρομολόγια προβλέπονται μικρές διαφοροποιήσεις, καθώς ορισμένα λεωφορεία θα τερματίζουν στη Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω έλλειψης ανταπόκρισης με τους συρμούς του Μετρό.

Η ΣΤΑΣΥ επισημαίνει ότι οι προσωρινές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση των έργων αναβάθμισης της γραμμής, τα οποία θα συμβάλουν στη βελτίωση της αξιοπιστίας και της ασφάλειας των μετακινήσεων στο δίκτυο του Μετρό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

To Hyundai Inster και στην premium έκδοση Lounge στην Ελλάδα

Η Κίνα φέρνει την ηλεκτροκίνηση και στα βαρέα οχήματα

Το Suzuki Jimny μεταμορφώνεται σε κλασικό αμερικανικό SUV

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...