Τελευταία νέα
Πυρά ΕΛ.Α.Σ στον Γεραπετρίτη: «Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για να κρύψει τις αποτυχίες» Μητσοτάκης: Συλλυπητήρια στο Κατάρ για τον θάνατο του σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι Το Τραγούδι της Ημέρας: Τζούρα ελευθερίας Αιχμές ΕΛΑΣ κατά Γεραπετρίτη: Συγκαλύπτει τις σοβαρές αποτυχίες της εξωτερικής πολιτικής Μητσοτάκη ΠΑΣΟΚ: Επαναφορά ΕΚΑΣ και μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης προτείνει ο Τσουκαλάς ΕΛ.Α.Σ.:Η κυβέρνηση διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για να συγκαλύψει τις αποτυχίες της στην εξωτερική πολιτική ΝΔ για την επίθεση σε Βολουδάκη: «Δεν είναι άγνωστοι, είναι γνωστοί – Θα βρεθούν όπως βρέθηκαν και οι σύντροφοί τους» Χατζηδάκης: Στις αρχές της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για τη μείωση στα καύσιμα Φωτιά στον Ωρωπό: Καίγεται αγροτοδασική έκταση – Μήνυμα για ετοιμότητα από το 112 Βρετανία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της πρώην υπουργού – Συνελήφθη 28χρονος Αρβανίτης για Ασπρόπυργο και Άργος: Δύο νεκροί – Το τίμημα μιας πολιτικής που απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή Αρβανίτης: «Δύο νεκροί, το τίμημα της κυβερνητικής πολιτικής»
Newsit.gr

Μητσοτάκης: Η Ευρώπη στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας από την αρχή αυτού του πολέμου

Για το δάνειο της Ουκρανίας και τον πόλεμο που συνεχίζεται, μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φτάνοντας στην Άτυπη Σύνοδο Κορυφής των «27»,  στην Κύπρο.
«Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα, το γεγονός ότι τα κεφάλαια θα αποδεσμευτούν είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση» είπε Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Και συνέχισε:
«Η Ευρώπη στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας από την αρχή αυτού του πολέμου, αυτά τα κεφάλαια είναι απαραίτητα για να διασφαλιστεί ότι η Ουκρανία θα συνεχίσει να λειτουργεί ως κράτος και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εαυτό της και είμαι χαρούμενος που η Ευρώπη εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σταθεί ενωμένη και έχει ξεπεράσει τα όποια εμπόδια έπρεπε να αντιμετωπίσουμε για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Ουκρανία».
To άρθρο Μητσοτάκης: Η Ευρώπη στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας από την αρχή αυτού του πολέμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...