Τελευταία νέα
Γκιουλέρ: Η Αίγυπτος θα κέρδιζε 15.000 τ. χλμ. με συμφωνία θαλάσσιων ζωνών με την Τουρκία – Τι είπε για Ελλάδα Συνεργασία Ελλάδας και Νορβηγίας για την Καταπολέμηση της Παραπληροφόρησης Στη «σέντρα» όλο το ελληνικό μπάσκετ: Σαρωτικοί έλεγχοι σε παράγοντες και διαιτητές από την Αρχή για το Μαύρο Χρήμα Νίκος Δένδιας: Επικοινωνία με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων μετά την επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία Ο Βαγγέλης Τσάπας «σπάει» τη σιωπή του – O βασικός μάρτυρας στην υπόθεση που ταράζει το ελληνικό μπάσκετ – «Ό,τι κατέθεσα είναι πέρα για πέρα αληθινό» «Σερβία ή μαφία;»: Οι φοιτητές επιχειρούν να ανατρέψουν τον Βούτσιτς «Φλέβα διαφθοράς» στη Δικαιοσύνη: Θύελλα αντιδράσεων για τη δημόσια παρέμβαση του αντιεισαγγελέα ΑΠ και αδελφού του Γ. Φλωρίδη ΕΛΑΣ για Μονή Σινά: Σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης – Να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία Άκης Σκέρτσος: Υπάρχουν αναλογίες μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας; Μαρία Λεπενιώτη: «Αλίμονο αν η διαφθορά γίνει κανονικότητα» – Αιχμές για Predator και υποκλοπές, τι είπε για Τσίπρα Καλλιθέα: 35χρονη τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Εγκατέλειψε το σημείο ο οδηγός της μηχανής Παραδίδεται σε Αιγυπτιακά χέρια μετά από αιώνες η Μονή Σινά – Ο Αρχιεπίσκοπος Συμεών ανακοίνωσε ότι υπογράφει τη συμφωνία! ΕΛ.Α.Σ: Σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης – Να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία
Indicator.gr

Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Αναμένονται επιπλέον μειώσεις στην τιμή της βενζίνης

«Αναμένεται περαιτέρω πτώση στην τιμή της βενζίνης στην αντλία», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτησή του στο υπουργικό συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα, εκφράζοντας έτσι την πεποίθησή του για επιπλέον αποκλιμάκωση των τιμών στα καύσιμα. «Θα υπάρχει έλεγχος από το υπουργείο και την αρμόδια ανεξάρτητη αρχή, καθώς και συναντίληψη με τους παράγοντες της αγοράς για πάγωμα των τιμών για το επόμενο δίμηνο», σημείωσε.
Τα θέματα στην ατζέντα του Υπουργικού Συμβουλίου
Ως προς την ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
– Παρουσίαση από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Επικρατείας, Κωστή Χατζηδάκη, και τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, του απολογισμού του κυβερνητικού έργου του πρώτου εξαμήνου και του προγραμματισμού των προτεραιοτήτων του δεύτερου εξαμήνου 2026.
– Ενημέρωση από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση, για την πορεία υλοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
– Παρουσίαση από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Επικρατείας, Κωστή Χατζηδάκη, και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαργαρίτη Σχοινά, σχετικά με τις αγροτικές πληρωμές, ενισχύσεις και αποζημιώσεις Ιουνίου 2026 – απολογισμό και επόμενα βήματα.
– Παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο, και την υφυπουργό, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
– Παρουσίαση από την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, και την υφυπουργό, Άννα Ευθυμίου, του νομοσχεδίου για την ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης, τη βελτίωση του πλαισίου λειτουργίας και τη δημιουργία κινήτρων προσέλκυσης στον δεύτερο πυλώνα του ασφαλιστικού συστήματος.
– Παρουσίαση από την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου, και την υφυπουργό, Έλενα Ράπτη, του νομοσχεδίου για την ενίσχυση του Φορέα Ίσης Μεταχείρισης, την αποτελεσματική εφαρμογή της αρχής της ίσης μεταχείρισης και την ενσωμάτωση των Οδηγιών (ΕΕ) 2024/1499 και 2024/1500.
– Παρουσίαση από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια, ερανιστικού νομοσχεδίου του υπουργείου.
– Εισήγηση από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, σχετικά με την επιλογή προέδρου και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
– Εισήγηση από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκο Πιερρακάκη, σχετικά με την επιλογή προέδρου και αντιπροέδρων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
The post Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Αναμένονται επιπλέον μειώσεις στην τιμή της βενζίνης appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...