Τελευταία νέα
Μαξίμου: Σενάρια για εκλογές τον Οκτώβριο στο τραπέζι Επίσκεψη του Ν. Δένδια στην ΕΛΔΥΚΟ στην Πρίστινα Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο κόσμος συζητάει ολοένα και περισσότερο πώς θα φύγει αυτή η κυβέρνηση» Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ο κόσμος συζητάει ολοένα και περισσότερο πώς θα φύγει αυτή η κυβέρνηση Από την Ουγγαρία στην Ελλάδα: Το “σύνδρομο Όρμπαν” στο μικροσκόπιο Φάμελλος προς Μητσοτάκη: Εσείς είστε το βαθύ κράτος – Μόνη λύση είναι η παραίτηση της κυβέρνησης Οι προτάσεις Μητσοτάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Από την τεχνητή νοημοσύνη και το άρθρο 16 έως τον εκλογικό νόμο Ανδρουλάκης: “Εκλογές τώρα για να φύγετε το γρηγορότερο δυνατόν κ. Μητσοτάκη” Κωνσταντοπούλου: «Ο κόσμος συζητάει ολοένα και περισσότερο πώς θα φύγετε» Καταγγελίες-φωτιά για “κράτος μαφίας” από τη Μαρία Καρυστιανού Κουτσούμπας: «Χρειάζεται σύγκρουση με το σάπιο αστικό κράτος και την ΕΕ της διαφθοράς που έχουν στο DNA τους τα σκάνδαλα» Ο Μητσοτάκης συγκαλεί την ΚΟ της ΝΔ – Ο Μαρκόπουλος νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στη θέση του Λαζαρίδη
Indicator.gr

Μητσοτάκης: Όραμά μου η πολιτική της Ελλάδας να καταστεί και ευρωπαϊκή πολιτική

«Όραμά μου η πολιτική της Ελλάδας να καταστεί και ευρωπαϊκή πολιτική» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την απαγόρευση στα social media.
«Ανακοινώσαμε την απαγόρευση της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για παιδιά κάτω των 15 ετών. Το όραμά μου και η ελπίδα μου είναι ότι αυτό που πρόκειται να γίνει η πολιτική της Ελλάδας θα καταστεί τελικά και ευρωπαϊκή πολιτική». Από 1ης Ιανουαρίου του 2027 θα ισχύσει, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η νομοθετική πρωτοβουλία για την απαγόρευση χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε παιδιά και εφήβους κάτω των 15 ετών. Η απόφαση περιλαμβάνει την υποχρέωση των πλατφορμών για εφαρμογή αξιόπιστων μηχανισμών επαλήθευσης ηλικίας και την καθολική επανεπαλήθευση ηλικίας των υφιστάμενων λογαριασμών.

Ανακοινώσαμε την απαγόρευση της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για παιδιά κάτω των 15 ετών. Το όραμά μου και η ελπίδα μου είναι ότι αυτό που πρόκειται να γίνει η πολιτική της Ελλάδας θα καταστεί τελικά και ευρωπαϊκή πολιτική. pic.twitter.com/fzTDKCfvxZ
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) April 9, 2026

Στη συνέντευξή του στο CNN και την Ιρανοαμερικανή δημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ, ο Κυριάκος Μητοστάκης αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε την προσωρινή εκεχειρία των ΗΠΑ με το Ιράν και ζήτησε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες στον Λίβανο. Ωστόσο, έκρινε ότι χρειάζεται ξεχωριστή συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ, επισημαίνοντας τη σημασία της ελεύθερης ναυσιπλοΐας.
 
The post Μητσοτάκης: Όραμά μου η πολιτική της Ελλάδας να καταστεί και ευρωπαϊκή πολιτική appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...