Τελευταία νέα
Ο Σι Τζινπίνγκ στα… χωράφια του Τραμπ: Στηρίζει το δικαίωμα των κρατών της Λατινικής Αμερικής για ανεξαρτησία Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους» Πυρκαγιές: Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές – Πάνω από 150 τα «κόκκινα» κτίρια μέσα σε μια εβδομάδα Φθιώτιδα: Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε τους… λαμπτήρες του δημόσιου φωτισμού Βραβεία MTV: Η «βασίλισσα» επιστρέφει: Η Madonna ξεπέρασε την Taylor Swift σε υποψηφιότητες  Κλιμακώνει η Τουρκία στο Αιγαίο: 25 παραβιάσεις και εμπλοκή με οπλισμένα F-16 ΔΥΠΑ: Συνελήφθη πολίτης που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του Ακρόπολη: Ποια είναι η νεοσύστατη ιδιωτική εταιρεία που αναλαμβάνει βασικές υπηρεσίες με το αζημίωτο Φωτιά από κεραυνό στα Καλάβρυτα – Επιχειρεί ελικόπτερο για την κατάσβεση Παρέμβαση Χαρακόπουλου στον Σχοινά για τις ζωοτροφές κτηνοτρόφων, που επλήγησαν από ευλογιά Στα άκρα Γουόκαπ και Ολυμπιακός: Ζητά να μείνει ελεύθερος με καταγγελία ο παίκτης – Τι απαντά η ΚΑΕ Φωτιά στη Μήλο – Επιχειρούν εναέρια μέσα
Filathlos.gr

ΜΜΕ Ρωσίας: «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Γκασαμά – Στο… παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας και Μπολόνια»

Ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 25χρονου στόπερ της Μπάλτικα Νάθαν Γκασαμά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Ρωσίας – Στο… παιχνίδι ο Ερυθρός Αστέρας και δύο ομάδες της Ιταλίας.

Ο Δικέφαλος αναζητά στη μεταγραφική αγορά έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα συμπληρώσει την τετράδα μαζί με τους Μιχαηλίδη, Ελουστόντο και Χατζηδιάκο. Οι Ρώσοι σήμερα (18/8) έφεραν στο προσκήνιο ένα όνομα που είχε «ακουστεί» και πριν μήνες για τους ασπρόμαυρους.
Ο λόγος για τον Νάθαν Γκασαμά, τον 25χρονο στόπερ από το Μάλι που αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάλτικα στη Ρωσική Premier League. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ «Για τον Γκασαμά ενδιαφέρον έχουν δείξει επίσης η Τορίνο και ο ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, το ενδιαφέρον του βρίσκεται προς το παρόν σε αναμονή, καθώς τραυματίστηκε ένας παίκτης τον οποίο ήθελε να πουλήσει, ενώ παράλληλα η ομάδα αποκλείστηκε από το Champions League».
Η Μπάλτικα κοστολογεί τον παίκτη, σύμφωνα με τους Ρώσους στα 4 εκατ. ευρώ, με τη Μπολόνια αυτή τη στιγμή να φαντάζει το Νο1 φαβορί για την απόκτησή του, καθώς ψάχνει άμεσα τον αντικαταστάτη του Λουκουμί, στέλνοντας μάλιστα και άνθρωπο στη Ρωσία για να μιλήσει με την πλευρά του παίκτη.
Το συμβόλαιο του Ναθάν Γκασαμά με την ομάδα της Μπάλτικα ολοκληρώνεται το 2028.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...