Τελευταία νέα
Θρίλερ στην Κατερίνη: Εντοπίστηκε 50χρονη νεκρή στο σπίτι της πεθεράς της – Είχε τραύματα στο μέτωπο Ο Μαμντάνι είναι «Swiftie» και αποκαλύπτει τα αγαπημένα του τραγούδια Μ. Καρυστιανού: Πολιτική εκμετάλλευση από τη ΝΔ του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Θεσσαλονίκη Απάντηση Φαραντούρη σε δημοσίευμα: «Είναι θλιβερό γυναίκες σαν τη Δώρα να γίνονται στόχος ανδρών με πλαστά πτυχία» Παραιτήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και από βουλευτής ο Γιώργος Καραμέρος Marseaux: Δέκα άλμπουμ που έχω πάντα μαζί μου Παραιτείται από βουλευτής ο Γιώργος Καραμέρος – Επιστρέφει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ Ντόκος: Η αντίδραση Μητσοτάκη-Σφοδρή κριτική της αντιπολίτευσης για την παγίδα από τους Ρώσους φαρσέρ Πατέρας Ταμπάκης: Ο ιερέας που τρέλανε τα διεθνή μέσα με το «βυζαντινό metal» – «Η κιθάρα φτιάχτηκε από τον Θεό» [βίντεο] Η Hello Kitty κατακτά το Σικάγο με το μεγαλύτερο καφέ του κόσμου Ο Γεράσιμος Σιάσος νέος Πρόεδρος της Συνόδου Πρυτάνεων Δεν πείθουν: Προβληματισμοί για το κόμμα της Μ. Καρυστιανού
Filathlos.gr

Μονακό: Προπονήθηκε ενόψει Μπαρτσελόνα ο Τάις

Η Μονακό θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα (10/4, 20:30) για την 37η αγωνιστική της Euroleague.
Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Καταλανοί στην δέκατη, αμφότεροι με ρεκόρ 20-16, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο νικητής της αναμέτρησης θα πάρει σημαντική ανάσα ενόψει των Playoffs, ενώ ο ηττημένος, θα πιεστεί ακόμη και για να προλάβει τα Play In.
Η ομάδα του Πριγκιπάτου είδε τον Ντάνιελ Τάις να προπονείται κανονικά την παραμονή της αναμέτρησης, μετά από απουσία αρκετών ημερών.
Μετά την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στην αναμέτρηση της 36ης αγωνιστικής απέναντι στην Βιλερμπάν, αλλά και τις μνημειώδης εμφανίσεις του Στράζελ και του Οκόμπο οι Μονεγάσκοι μπορούν να ελπίζουν σε ένα ακόμη όπλο απέναντι στους Μπλαουγκράνα, οι οποίοι θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν μία δεύτερη ήττα μετά από εκείνη από τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τρίτης (7/4) με 93-76.
Υπενθυμίζεται πως τόσο η Μονακό, όσο και η Μπαρτσελόνα, υστερούν σε πιθανή ισοβαθμία με τους πράσινους, οι οποίοι βρίσκονται στο 21-17 και την έβδομη θέση.
Ο Τάις σε 32 αναμετρήσεις στην φετινή Euroleague 10 10 πόντους με 72.2% στα δίποντα, 5.2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και σχεδόν ένα (0.9) μπλοκ κατά μέσο όρο σε 21’22” συμμετοχής.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...