Τελευταία νέα
Μαξίμου: Σενάρια για εκλογές τον Οκτώβριο στο τραπέζι Επίσκεψη του Ν. Δένδια στην ΕΛΔΥΚΟ στην Πρίστινα Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο κόσμος συζητάει ολοένα και περισσότερο πώς θα φύγει αυτή η κυβέρνηση» Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ο κόσμος συζητάει ολοένα και περισσότερο πώς θα φύγει αυτή η κυβέρνηση Από την Ουγγαρία στην Ελλάδα: Το “σύνδρομο Όρμπαν” στο μικροσκόπιο Φάμελλος προς Μητσοτάκη: Εσείς είστε το βαθύ κράτος – Μόνη λύση είναι η παραίτηση της κυβέρνησης Οι προτάσεις Μητσοτάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Από την τεχνητή νοημοσύνη και το άρθρο 16 έως τον εκλογικό νόμο Ανδρουλάκης: “Εκλογές τώρα για να φύγετε το γρηγορότερο δυνατόν κ. Μητσοτάκη” Κωνσταντοπούλου: «Ο κόσμος συζητάει ολοένα και περισσότερο πώς θα φύγετε» Καταγγελίες-φωτιά για “κράτος μαφίας” από τη Μαρία Καρυστιανού Κουτσούμπας: «Χρειάζεται σύγκρουση με το σάπιο αστικό κράτος και την ΕΕ της διαφθοράς που έχουν στο DNA τους τα σκάνδαλα» Ο Μητσοτάκης συγκαλεί την ΚΟ της ΝΔ – Ο Μαρκόπουλος νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στη θέση του Λαζαρίδη
Filathlos.gr

Μουκουντί: «Τιμωρηθήκαμε σε κάθε λάθος»

Στα λάθη που κόστισαν στην ΑΕΚ στάθηκε ο Αρόλντ Μουκουντί μετά την ήττα με 3-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της.
Ο αμυντικός της «Ένωσης» υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν κάθε λάθος που έκαναν στη διάρκεια της αναμέτρησης, σε αντίθεση με τη Ράγιο που ήταν πιο αποτελεσματική στις δικές της στιγμές.
Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ενόψει της ρεβάνς, εκφράζοντας την πίστη ότι η ομάδα μπορεί να αντιδράσει και να διεκδικήσει την πρόκριση, ενώ ξεκαθάρισε πως ο αγωνιστικός χώρος δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα της ΑΕΚ.
Όσα είπε:
Για το αν η ΑΕΚ πλήρωσε όλα της τα λάθη: «Είναι αλήθεια ότι ‘τιμωρηθήκαμε’ σε κάθε λάθος. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να αποφύγουμε τα λάθη. Δεν κάναμε τόσο κακό παιχνίδι, τις ευκαιρίες μας δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αντίθετα με τον αντίπαλο. Εκεί ήταν η διαφορά. Τώρα έχουμε τη ρεβάνς. Όλοι ξέρουμε πώς παίζουμε στη Φιλαδέλφεια. Φυσικά πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε. Δεν τα καταφέραμε όσο καλά θα θέλαμε».
Για το αν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερα η ΑΕΚ στη ρεβάνς και τον αγωνιστικό χώρο:«Οσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο δεν έχω πολλά να πω. Παίζαμε και οι δυο ομάδες. Ναι, γλιστρούσες, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Σαφώς πρέπει να βελτιωθούμε και αμυντικά κι επιθετικά. Αν σκοράραμε ίσως ήταν διαφορετικά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε. Αν εμφανιστούμε όπως πρέπει θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...