Ο Πάτρικ Μουράτογλου επιβεβαίωσε, μέσω από ανάρτησή του στο instagram, ότι θα ειναι μέλος του τιμ του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο Γάλλος προπονητής ξεκαθάρισε το ρόλο του μέσα στην ομάδα τονίζοντας τη σημαντική παρουσία που θα έχει ο Τόμας Περάν, ως ενδιάμεσος κρίκος στη σχέση του με τον Έλληνα τενίστα.
«Επιβεβαιώνω ότι θα είμαι μέλος της ομάδας. Θα επιβλέπω τις προπονήσεις, τους αγώνες και θα συνεργάζομαι με τον Τόμας Περάν, ο οποίος είναι προπονητής της Ακαδημίας εδώ και πολλά χρόνια.»
«Πήρα την απόφαση να μην ταξιδεύω στο tour για κάποιο διάστημα, για πολλούς λόγους, τόσο επαγγελματικούς, όσο και προσωπικούς. Η σχέση που έχω με τον Στέφανο εδώ και τόσα χρόνια είναι πολύ δυνατή.»
«Είναι ένας άνθρωπος που σημαίνει πολλά για μένα και πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται εκεί όπου πραγματικά ανήκει, όσον αφορά την κατάταξη και τα αποτελέσματά του.»
«Όταν ο Στέφανος θα βρίσκεται στα τουρνουά θα συνεργάζομαι καθημερινά με τον Τόμας για όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων, για την προετοιμασία του πριν από τους αγώνες, αλλά και την ανάλυση μετά τους αγώνες, ώστε να προετοιμάζουμε σωστά τις επόμενες αναμετρήσεις.»
«Πιστεύω ότι αυτή είναι μια καλή λύση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορώ να δω, επειδή δεν βρίσκομαι εκεί. Γι’ αυτό εμπιστεύομαι την κρίση του Τόμας, ώστε να έχω τις πληροφορίες που δεν μπορώ να αποκτήσω άμεσα. Προσπαθούμε πραγματικά να συνεργαζόμαστε όσο το πιο δυνατόν στενά.»
«Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για εκείνον, με τον τραυματισμό. Ξαναχτίσαμε την προετοιμασία γύρω από τα δυνατά σημεία του Στέφανου.»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE COACH (@patrickmouratoglou)
The post Μουράτογλου: «Θα είμαι μέλος της ομάδας του Στέφανου» (vid) appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
