Τελευταία νέα
Εκλογές στη Λετονία: Προηγείται η φιλοευρωπαϊκή και φιλοουκρανική πλειοψηφία Αντιδικηγορικός λαϊκισμός: Το ανώτατο στάδιο της συνδικαλιστικής υποκρισίας – του Κώστα Παπαδάκη    Αέρας Χόλιγουντ στη Στέγη Ωνάση: Ρομέν Γαβράς, Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Βενσάν Κασέλ στην πρεμιέρα της ταινίας «Θυσία» [βίντεο] Πτήση flydubai: Ο Νετανιάχου προσκαλεί τον Ινδό πιλότο στο Ισραήλ – «Είστε ένας πραγματικός ήρωας» Τριαντόπουλος για Καρυστιανού: Χυδαίο ψεύδος ότι χαρακτήρισα «κρέατα προς μεταφορά» σορούς θυμάτων στα Τέμπη Οροπέδιο Λασιθίου: Βίντεο από drone δείχνει την τεράστια καταστροφή από την κακοκαιρία Δούρου: Οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν να είναι ασφαλείς στα σπίτια τους – Η κυβέρνηση κρύβεται Κακοκαιρία στην Κρήτη: Πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι – Κατολισθήσεις και δεκάδες απεγκλωβισμοί [εικόνες – βίντεο] «Τι δεν μας είπε ο Πιερρακάκης»: Τα 7 καυτά ερωτήματα Αποστολάκη για 120 δόσεις, servicers και πλειστηριασμούς Σακελλαρίδης για Κυψέλη: Ποτάμι Αλληλεγγύης και Ικανότητα Δικαίωσης Σακελλαρίδης για Κυψέλη: «Αδιανόητο να αφήνονται στην τύχη τους οι κάτοικοι ζητώντας τους η κυβέρνηση να αναλάβουν την ατομική τους ευθύνη» Gerd Ludwig στην «Εφ.Συν.»: «Η ραδιενέργεια ήταν παντού και πουθενά ταυτόχρονα»
Filathlos.gr

Μουσιάλα: «Είναι ζήτημα νευρολογικής δυσλειτουργίας» (ΦΩΤΟ)

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα καθησύχασε τον κόσμο μετά τα δύο περιστατικά που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τα φιλικά της Μπάγερν με τη Λειψία και τη Χάιντενχαϊμ.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός εξήγησε μέσω ανάρτησής του στα social media πως έχει διαγνωστεί με σύντομα, παροδικά επεισόδια αφαίρεσης, τα οποία προκαλούνται από νευρολογική δυσλειτουργία και αντιμετωπίζονται εύκολα.
«Πρώτα απ’ όλα, είμαι καλά! Καταλαβαίνω ότι πολλοί από εσάς ανησυχείτε, όμως θέλω να σας καθησυχάσω. Λαμβάνω την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα και είμαι πολύ αισιόδοξος.
Δεν υπάρχει κάποιος επιπλέον κίνδυνος για την υγεία μου. Με την έγκριση των νευρολόγων, αποφάσισα να συνεχίσω να κάνω αυτό που με βοηθά περισσότερο στην αποκατάστασή μου: να ζω την καθημερινότητά μου και να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο.
Αισθάνομαι πολύ καλά και θεωρώ ότι βρίσκομαι στον σωστό δρόμο. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και ζητώ την κατανόησή σας, καθώς θα ήθελα το συγκεκριμένο θέμα να παραμείνει μεταξύ των ανθρώπων που εμπιστεύομαι, του συλλόγου και των ειδικών».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...