Η Καρολίνα Μούχοβα, μετά τη νίκη της απέναντι στη Ναόμι Οσάκα έκανε μια απίθανη αποκάλυψη: ότι είναι αλλεργική στο γρασίδι!
«Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η πραγματικότητα είναι πως ναι, είμαι αλλεργική στο γρασίδι. Πρέπει καθημερινά να παίρνω πολλά χάπια, να χρησιμοποιώ σπρέι και κολλύρια.», είπε η Τσέχα.
Για τη μεγάλη της νίκη κόντρα στην Οσάκα: «Μόλις συνήθισα το γήπεδο, η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πολύ άνετα. Βοηθάει πάρα πολύ όταν έχεις μια καλή ημέρα στο σερβίς, γιατί στις δύσκολες στιγμές ή στους κρίσιμους πόντους μπορώ να εμπιστευτώ είτε το σερβίς μου είτε το πρώτο χτύπημα μετά το σερβίς.»
«Εκείνη χτυπούσε την μπάλα πολύ δυνατά και πολύ κοντά στις γραμμές. Προσπάθησα να ακολουθήσω αυτή την ταχύτητα και, όταν είχα την ευκαιρία, προσπάθησα να χτυπήσω ακόμη πιο δυνατά. Στη συνέχεια, όταν οι μπάλες της έμεναν πιο κοντές, έψαχνα το slice ή ανέβαινα στο φιλέ για να αλλάξω τον ρυθμό. Στο τέλος μπορώ να πω ότι η στρατηγική λειτούργησε.»
«Είναι το καλύτερο αποτέλεσμά μου στο γρασίδι, χωρίς αμφιβολία. Φέτος έπαιξα δύο τουρνουά πριν από το Wimbledon και αυτό με βοήθησε να αποκτήσω αγώνες και εμπειρία. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή νιώθω πιο άνετα από ποτέ σε αυτή την επιφάνεια, κάτι που προσπαθούσα να πετύχω εδώ και πολλά χρόνια.»
«Αυτή τη στιγμή, αν με ρωτήσεις, εκτιμώ πολύ περισσότερο το γεγονός ότι μπορώ να βρίσκομαι εδώ και να αγωνίζομαι χωρίς τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισα στο παρελθόν. Απολαμβάνω τη στιγμή και το ότι μπορώ να αναπτύσσω το παιχνίδι μου. Αυτό είναι το σημαντικότερο αυτή την περίοδο.»
WIMBLEDON LADIES’ DRAW | MEN’S DRAW | SCHEDULE (-2h)
The post Μούχοβα: «Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, είμαι αλλεργική στο γρασίδι»! appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
Tennis24.gr
