Τελευταία νέα
Νέα τουρκική πρόκληση: Αμφισβητούν τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα με αφορμή τον στολίσκο για τη Γάζα Δημοσκόπηση Marc: Στο 32,2% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου έναντι 13,5% του ΠΑΣΟΚ, μόνιμη «πληγή» η ακρίβεια Ερχονται μαύρες πλερέζες για τον Αδωνι – Φοβάται και προσπαθεί να εκβιάσει τους πολίτες «Νέα Αριστερά “καρφώνει” τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: Σε εντεταλμένη υπηρεσία ο κ. Τζαβέλλας «Γαλάζιοι» βουλευτές σε ανοιχτή γραμμή κριτικής: Ρωγμές στην ΚΟ της ΝΔ για το “επιτελικό κράτος” Αλέξης Τσίπρας: Ανατροπές στους φόρους – Μεγάλες φορολογικές ελαφρύνσεις για µεσαία τάξη και εργαζόµενους Μ.Χαρακόπουλος: Χρέος μας να μην απογοητεύουμε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν Δημοσκόπηση Marc: “Κοστίζει” η ακρίβεια στην κυβέρνηση – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ Κόντρα Μαρινάκη – ΠΑΣΟΚ με επίκεντρο τις ανεξάρτητες αρχές Αθηνά Λινού: Ανοικτό «παράθυρο» για ένταξη στο νέο κόμμα Τσίπρα – Τι δείχνει η δήλωσή της για τις πολιτικές εξελίξεις Θετική η Λινού σε ενδεχόμενη συμπόρευση με τον Τσίπρα Δημοσκόπηση Marc: Στο 32,2% η ΝΔ, δεύτερο με 13,5% το ΠΑΣΟΚ- Έντονη ανησυχία για την ακρίβεια
Kosmoslarissa.gr

Μπαράζ ελέγχων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με αφορμή τη Βιολάντα – Κουρέτας: «Οι απειλές δεν με αγγίζουν»

Το σοβαρό δυστύχημα στη μπισκοτοβιομηχανία Βιολάντα αλλάζει τα δεδομένα στους ελέγχους που διενεργούνται σε κάθε είδους εγκαταστάσεις και βιομηχανικές μονάδες, πρωτίστως σε εκείνες όπου χρησιμοποιείται αέριο, ακόμη και σε μικρές ποσότητες.

Συνεργεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα εξορμήσεις.

Άλλωστε, ο περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας το προανήγγειλε με χθεσινοβραδινή ανάρτησή του, με κάθε σαφήνεια:«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Όλοι ελέγχονται. Κλινικές, εργοστάσια , πρατήρια καυσίμων , τα πάντα χωρίς εκπτώσεις. Όσοι θεωρούν τον εαυτό τους σε προηγούμενες ασυλίες καλό θα είναι να προσαρμοστούν στην λογική της περιφερειακής αρχής. Έλεγχος παντού. Νόμιμα τα πάντα. Οι απειλές και οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις όσο ψηλά και να είναι δεν με αγγίζουν καθόλου».

Μάλιστα, η τελευταία φράση της ανάρτησης του κ. Κουρέτα προκαλεί απορίες, καθώς κάνει λόγο για απειλές και παρεμβάσεις άνωθεν. Ένας από τους ελέγχους της Περιφέρειας Θεσσαλίας που προκάλεσε αντεγκλήσεις και δημόσια αντιπαράθεση ήταν εκείνος στον χώρο της ιδιωτικής υγείας στη Θεσσαλία, όπου ελέγχθηκαν κλινικές και κέντρα αποκατάστασης.

Κώστας Τόληςkosmoslarissa.gr

Το άρθρο Μπαράζ ελέγχων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με αφορμή τη Βιολάντα – Κουρέτας: «Οι απειλές δεν με αγγίζουν» εμφανίστηκε πρώτα στο kosmoslarissa.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...