Τελευταία νέα
Μπελάδες για την Μπαρτσελόνα: Κλείνει ξανά το «Καμπ Νόου», κοντά στα 2,6 δισ. ευρώ τα χρέη του συλλόγου Reuters: Aπεσταλμένος του Πούτιν στις ΗΠΑ για συνομιλίες με την κυβέρνηση Τραμπ  Ισραήλ: Η εκλογική επιτροπή απέκλεισε από τις εκλογές του Οκτωβρίου τα δύο μεγαλύτερα αραβικά κόμματα Θάνατος Μαζωνάκη: Νοσηλεύτρια φέρεται να προειδοποίησε τη γιατρό, και εκείνη να επέμεινε στη διαδικασία Ο Παυλος Πολάκης “πυροβολεί” τον Αδωνι: «Είναι ντροπή για την χώρα – Καλούμε τον Μητσοτάκη να τον αποπέμψει» ΕΛ.Α.Σ.: Η Ελλάδα πρέπει να ανταγωνίζεται με γνώση, εξειδίκευση και τεχνολογία, όχι με χαμηλότερους μισθούς Ζελένσκι στον ΟΗΕ: Διατηρήστε τις κυρώσεις – Όταν η Ρωσία έχει λεφτά, λέει όχι στη διπλωματία Κάθε άλλο παρά σκέφτεται να αποσυρθεί ο 41χρονος Ρονάλντο: «Θα φτάσω τα 1.000 γκολ και θα κατακτήσω το Nations League» Μητσοτάκης σε ομογενείς των ΗΠΑ: «Θέλουμε την επόμενη εκλογή, για να αλλάξει η χώρα» Μωραΐτης για Σφακιανάκη: «Όταν ένας άνθρωπος έχει υποστηρίξει τη Χρυσή Αυγή, δεν μπορώ να το ξεχάσω» Θεώνη Κουφονικολάκου για εκλογές: Ή θα αυξηθεί το εισόδημα της πλειοψηφίας, ή θα συνεχιστεί το πάρτι των καρτέλ Φεστιβάλ ΚΝΕ: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η Μάγδα Φύσσα στην έκθεση για τους 200 της Καισαριανής [βίντεο]
Thefaq.gr

Μωραΐτης για Σφακιανάκη: «Όταν ένας άνθρωπος έχει υποστηρίξει τη Χρυσή Αυγή, δεν μπορώ να το ξεχάσω»

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο Νίκος Μωραΐτης το απόγευμα της Τετάρτης (23/09). Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Studio στις 3», ο καταξιωμένος στιχουργός μίλησε για τις καθοριστικές στιγμές της ζωής του, όπως ο χαμός του πατέρα του, ενώ δεν δίστασε να τοποθετηθεί ανοιχτά και για συναδέλφους του, κάνοντας ειδική αναφορά στον Νότη Σφακιανάκη και τις παλαιότερες δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Ο γνωστός στιχουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απώλεια του πατέρα του σε ηλικία μόλις 22 ετών, μια εμπειρία που τον σημάδεψε, αλλά και στον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του, πριν από τρεις μήνες.
«Καταρχάς ήμουν πολύ προστατευμένος, δηλαδή σε μία οικογένεια που πραγματικά είχα πάρα πολλά πράγματα. Δεν ήμασταν πλούσιοι, αλλά ήταν μια καλοβαλμένη οικογένεια, είχαμε τα ταξίδια μας στο εξωτερικό, τις διακοπές μας το καλοκαίρι. Δεν μας έλειψε κάτι», είπε αρχικά ο Νίκος Μωραΐτης.
«Και γι’ αυτό τώρα με πιάσατε να έχω μία στενοχώρια για την ερώτηση, γιατί νόμιζα ότι ο πόνος και οι στερήσεις είναι για τους άλλους και ξαφνικά στα 22 χάνω τον πατέρα μου και τον Ιούλιο έχασα τη μητέρα μου αλλά είναι δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις. Εκείνο στα 22 πονάει πάρα πολύ, άλλαξε ο κόσμος μέσα σε ένα βράδυ. Και εκεί λες όχι παιδιά, εμείς δεν είμαστε κάποιοι εκλεκτοί που δε θα έρθει σε εμάς, που η αρρώστια είναι για τους άλλους, ο θάνατος είναι για τους άλλους. Τρως λοιπόν μια κατραπακιά εκεί και γκρεμίζεται όλη εκείνη η ιδανικά φτιαγμένη παιδική ηλικία», συμπλήρωσε ο Νίκος Μωραΐτης.
«Πλέον δεν τον πενθώ. Είμαι πολύ πιο εντάξει με τον θάνατο της μητέρας μου που έγινε τώρα παρά με το θάνατο του πατέρα μου. Εμένα ήταν δύσκολα διότι γκρεμίστηκε ο πύργος, ο χάρτινος πύργος. Θα έπρεπε να έχω πάει να κάνω ψυχοθεραπεία. Θα με βοηθούσε πάρα πολύ, αλλά ήμασταν ακόμα πίσω», κατάληξε ο Νίκος Μωραΐτης.
Ο Νίκος Μωραΐτης κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν υπάρχει καλλιτέχνης που θαυμάζει τη φωνή του αλλά διαφωνεί με τις απόψεις του και δήλωσε ότι σε αυτήν την κατηγορία ανήκει ο Νότης Σφακιανάκης.
«Υπάρχει η περίπτωση του Σφακιανάκη. Εκεί πια, όταν ένας άνθρωπος έχει υποστηρίξει τη Χρυσή Αυγή, δεν μπορώ εγώ να το ξεχάσω. Όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Αριστερός, δεξιός, κεντρώος.
Αλλά το μόνο κόλλημα, το οποίο πραγματικά θα είχα είναι σε έναν άνθρωπο που έχει στηρίξει (σ.σ. την ακροδεξιά). Εκεί προσπαθώ να διαχωρίζω το έργο από τον καλλιτέχνη», δήλωσε ο Νίκος Μωραΐτης.
Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...