Τελευταία νέα
Υπόθεση οικογένειας Νέστορα: Αναβαθμίστηκαν σε τρομοκρατικά τα «γκαζάκια» Ποια είναι η πολιτική στόχευση της κυβέρνησης με τις 120 δόσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε για τις 20 Νοεμβρίου η δίκη της Κατερίνας Παπακώστα WSJ: Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή εν μέσω νέων απειλών από Τραμπ Π. Λαφαζάνης (video)-Προς πολιτικό-ενεργειακό-οικονομικό κραχ-Ο ευρωπαϊσμός κατάντησε συνώνυμο του αντιρωσισμού Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε η δίκη της Κατερίνας Παπακώστα Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα στο Άγιον Όρος: “Η κοινωνία έχει υποστεί αρκετούς θεομπαίχτες – Δεν χρειαζόμαστε άλλον” Στέλλα Αραμπατζή: Ελεγχος στο ιατρείο της βουλευτού της ΝΔ για παράνομα botox Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ασύλληπτη η εικόνα της καταστροφής – Νέα επιδείνωση του καιρού προ των πυλών Στην Αθήνα Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Ρομέν Γαβράς το Σάββατο – Ο λόγος που έρχονται Νέα Υόρκη: Η γενική εισαγγελέας αναλαμβάνει την υπόθεση του φερόμενου ομαδικού βιασμού στο πανεπιστήμιο Cornell Μαθητικές διαδηλώσεις στη Γαλλία: Σχεδόν 2.000 συλλήψεις, εκατοντάδες τραυματίες – Καταλήψεις σε 400 σχολεία
Efsyn.gr

Νάσος Ηλιόπουλος: «Αυτοί είναι οι νοικοκύρηδες για τον Χάρη Θεοχάρη»

Δριμεία κριτική στον Χάρη Θεοχάρη ασκεί σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νάσος Ηλιόπουλος, εστιάζοντας σε δύο οργανισμούς τους οποίους εποπτεύει ο υφυπουργός Εξωτερικών, την Enterprise Greece και την Export Credit Greece.
Ειδικότερα, στην ανάρτησή του, ο κ. Ηλιόπουλος τονίζει ότι η Enterprise Greece, κατέβαλε 16.533 ευρώ για συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχείρηση που, όπως σημειώνει, δραστηριοποιείται και ως ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

 
Αναφέρεται μάλιστα και στην Export Credit Greece και στον CEO της τονίζοντας ότι διαθέτει παράλληλα ιδιωτική εταιρεία που παρέχει ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες με αυτές του κρατικού φορέα. «Ο ορισμός της σύγκρουσης συμφερόντων και ταυτόχρονα παράνομο», αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος.
«Με βάση τα παραπάνω μπορούμε βάσιμα και με ασφάλεια να καταλάβουμε ποιοι είναι οι “νοικοκύρηδες” για τον Χ. Θεοχάρη, όσοι κάνουν πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα», σημειώνει στη συνέχεια ο ανεξάρτητος βουλευτής.
«Ας είμαστε όμως δίκαιοι. Δεν μιλάμε για κάποια προσωπική ιδιαιτερότητα του Χ. Θεοχάρη», επισημαίνει. «Έχουμε μπροστά μας την βασική μεθοδολογία μιας κυβέρνησης που λεηλατεί τους δημόσιους πόρους και ακυρώνει τα δικαιώματα της μεγάλης πλειοψηφίας».
«Στο χέρι μας είναι να τους στείλουμε σπίτι τους», καταλήγει.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...