Τελευταία νέα
Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Νέα Αριστερά «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για την υπόθεση Ντόκου: «Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνησή του» Ντόκος: “Έβλεπα” τον Ουμέροφ όπως βλέπω εσάς – Πολύ δυσάρεστη εμπειρία Βύθιση ταχύπλοου στον Σαρωνικό: Συνελήφθη ο κυβερνήτης Ιράν: Λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Αλί Χαμενεΐ – Εκατοντάδες Ιρανοί δίνουν ήδη το «παρών» «Ακολουθήσαμε τα πρωτόκολλα» υποστηρίζει ο Ντόκος, τι απαντούν οι Ρώσοι φαρσέρ και τα σφοδρά «πυρά» της αντιπολίτευσης Καρυστιανού για αγορά γκαρσονιέρας μέσω πλειστηριασμού: “Mεμονωμένη ενέργεια πρώην συνεργάτη” Αγρότες: Βγήκαν με τα τρακτέρ τους στο κέντρο των Τρικάλων – «Υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης» [βίντεο]
Tennis24.gr

Νέα εγκατάλειψη Κοκκινάκη σε τουρνουά Challenger

Ο ώμος του Θανάση Κοκκινάκη άντεξε μόλις 50 λεπτά, στο τουρνουά Challenger στην Μπρατισλάβα, με τον 30χρονο να εγκαταλείπει στο τέλος του πρώτου σετ. Τη νίκη και την πρόκριση, πήρε ο Ουκρανός και Νο215 του κόσμου, Βιτάλι Σάχο με 5-2. 
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Κοκκινάκης χρειάστηκε να σερβίρει για 17(!) λεπτά στο μόλις πρώτο του service-game γεγονός που επιβάρυνε ήδη τον ταλαιπωρημένο του ώμο. 
Σχετικές ειδήσεις – Roland Garros: Εγκατέλειψε ο Κοκκινάκης
Έχοντας πρόβλημα ακόμα και στο να σηκώσει το χέρι του, ο Κοκκινάκης, αφού μείωσε σε 5-2, στη συνέχεια αποχώρησε από την αναμέτρηση. Θυμίζουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί και στον δεύτερο γύρο του Roland Garros, με τον Κοκκινάκη να εγκαταλείπει, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σετ, στον αγώνα με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. 
Τελευταίες ειδήσεις – Σίνερ: Ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις και ετοιμάζεται για Wimbledon
Ο Κοκκινάκης, όπως και στο Παρίσι απέναντι στον Τέρενς Άτμαν, έτσι και στην Μπρατισλάβα είχε κερδίσει στην πρεμιέρα του (Δευτέρα 8/6) παίζοντας πολύ καλό τένις, επικρατώντας του Χιλιανού και Νο138 του κόσμου, Τόμας Μπάριος Βέρα με 6-4, 6-4. 
Ωστόσο, στη δεύτερη αναμέτρηση, το πρόβλημα με τον ώμο συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Κοκκινάκη, ο οποίος υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει από ένα ακόμη τουρνουά. 
The post Νέα εγκατάλειψη Κοκκινάκη σε τουρνουά Challenger appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...