Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Νέα Αριστερά «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για την υπόθεση Ντόκου: «Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνησή του»
Money-tourism.gr

Νέα εξαγορά της Leonardo, φέρνει το πρώτο Leonardo City Hotel  στην Αθήνα

Σε νέα στρατηγική επένδυση στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά προχώρησε η Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στην Αθήνα. Με την εξαγορά του Great Athens Hotel και τη δημιουργία του Leonardo Hotel Athens City Center, ο όμιλος επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του σε δύο ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα και έξι συνολικά στη χώρα, ενώ οι ξενοδοχειακές μονάδες σε Ελλάδα και Κύπρο ανέρχονται συνολικά πλέον σε 16.#money-grid-35365{list-style:none;margin:0;padding:0;overflow:hidden;}#money-grid-35365>li{float:left;width:49%;min-width:250px;list-style:none;margin:0 1% 1% 0;;padding:0;overflow:hidden;}#money-grid-35365>li.last{margin-right:0;}#money-grid-35365>li.last+li{clear:both;}@media only screen and (max-width:768px) {#money-grid-35365>li{width:100%;}}
Το νέο ξενοδοχείο φέρει το όνομα “Leonardo Hotel  Athens City Center”  και βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Βερανζέρου 12, λίγα μόλις μέτρα από την Πλατεία Ομονοίας και δίπλα στο αναγεννημένο κτίριο του ΜΙΝΙΟΝ και το flagship κατάστημα της ZARA.

Το Leonardo Hotel Athens City Center είναι κατηγορίας 4* και αναπτύσσεται σε εννέα υπέργειους ορόφους, τρία υπόγεια επίπεδα και ημιώροφο. Διαθέτει συνολικά 117 δωμάτια σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους (Standard Room, Standard Atrium Room, Superior Balcony Room και Junior Suite),  ενώ οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν Lobby Lounge, Coffee Bar, εστιατόριο και σύγχρονους χώρους συνεδριάσεων.
Σημείο αναφοράς αποτελεί το rooftop garden με πισίνα και pool bar, προσφέροντας πανοραμική θέα στο κέντρο της Αθήνας.
Ο CEO της εταιρίας, κ. Ρόνι Αλόνι, δήλωσε: “Η απόφασή μας να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση αποτελεί ουσιαστικά μια ψήφο εμπιστοσύνης στην Αθήνα. Μια πόλη που δεν μένει στάσιμη, αλλά εξελίσσεται διαρκώς και προσελκύει ολοένα και περισσότερο το διεθνές ενδιαφέρον, όχι απλώς ως τουριστικός προορισμός, αλλά ως μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που συνδυάζει τη μακραίωνη πολιτιστική της κληρονομιά με έναν ζωντανό, σύγχρονο αστικό χαρακτήρα. Με το Leonardo Hotel Athens City Center ενισχύουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην καρδιά της πόλης, συμπληρώνοντας το NYX Esperia Palace Athens και εμβαθύνοντας τη σχέση μας με μια αγορά που έχει ξεκάθαρη προοπτική και δυναμική εξέλιξης”.
Η εταιρεία αποτελεί μέρος του ομίλου LEONARDO HOTELS, ενός από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους παγκοσμίως. Με έξι διακριτά brands (Leonardo Hotels, Leonardo Royal, Leonardo Boutique, Leonardo Limited Edition, MASTERS και NYX Hotels), ο όμιλος δραστηριοποιείται σε 21 χώρες με περισσότερα από 300 ξενοδοχεία στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ, συνδυάζοντας το σύγχρονο design με τη βαθιά κατανόηση της αυθεντικής φιλοξενίας.
#money-grid-34887{list-style:none;margin:0;padding:0;overflow:hidden;}#money-grid-34887>li{float:left;width:49%;min-width:250px;list-style:none;margin:0 1% 1% 0;;padding:0;overflow:hidden;}#money-grid-34887>li.last{margin-right:0;}#money-grid-34887>li.last+li{clear:both;}@media only screen and (max-width:768px) {#money-grid-34887>li{width:100%;}}The post Νέα εξαγορά της Leonardo, φέρνει το πρώτο Leonardo City Hotel  στην Αθήνα appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...