Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Thefaq.gr

Νέα εποχή στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Ποιοι αναλαμβάνουν το νέο διοικητικό σχήμα – Πρόεδρος ο Χριστόφορος Σεβαστίδης

Νέα διοικητική δομή απέκτησε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 25 Μαΐου, κατά την οποία ορίστηκαν τα μέλη του νέου Προεδρείου και συγκροτήθηκαν επιτροπές με θεσμικό και επιστημονικό αντικείμενο.

Στην προεδρία της Ένωσης τοποθετήθηκε ο Χριστόφορος Σεβαστίδης, ενώ τις θέσεις των αντιπροέδρων κατέλαβαν ο Χαράλαμπος Σεβαστίδης και ο Ιωάννης Ασπρογέρακας. Χρέη γενικού γραμματέα αναλαμβάνει ο Παντελής Μποροδήμος, με αναπληρωτή τον Ζαχαρίας Παλιούρας.
Στο οικονομικό σκέλος της διοίκησης ορίστηκε υπεύθυνος ο Μιχαήλ Τσέφας, με αναπληρώτρια τη Μαρίνα Κάβουρα, ενώ την εκπροσώπηση της Ένωσης προς τα μέσα ενημέρωσης αναλαμβάνει ο Χρήστος Φαρσαλιώτης.
Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε η λειτουργία πέντε επιτροπών που θα ασχοληθούν με επιστημονικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες, την επεξεργασία νομοθετικών και νομολογιακών ζητημάτων, τις διεθνείς επαφές της Ένωσης, τη συνεργασία με δικαστικούς θεσμούς, αλλά και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.
Αναλυτικά οι επιτροπές:
Α) Διοργάνωσης επιστημονικών συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων: Χαράλαμπος Σεβαστίδης, Εφέτης, Ανδρέας Μπότσαρης Πρόεδρος Πρωτοδικών, Ειρήνη Βουγιουκαλάκη, Πρωτοδίκης.
Β) Παρακολούθησης Νομοθετικού Έργου και Νομολογιακής Τεκμηρίωσης: Χαράλαμπος Σεβαστίδης Εφέτης, Γιάννης Ασπρογέρακας Εφέτης, Λάμπρος Τσόγκας, Εισαγγελέας Εφετών, Θεοκτή Νικολαΐδου, Πρόεδρος Εφετών, Γιώργος Ρόλης, Πρόεδρος Πρωτοδικών, Μαρία Τσέπη, Πρωτοδίκης, Νίκος Μάνος, Πρωτοδίκης.
Γ) Διεθνών Σχέσεων: Μιχάλης Τσέφας, Εφέτης, Χρήστος Φαρσαλιώτης, Πρωτοδίκης, Ζάχος Παλιούρας, Πρωτοδίκης, Άρης Πλευράκης, Πρωτοδίκης, Ευάγγελος Νικολάου, Πρωτοδίκης.
Δ) Παρακολούθησης σχέσεων με θεσμικούς φορείς της Δικαιοσύνης: Παντελής Μποροδήμος, Πρόεδρος Πρωτοδικών, Θωμάς Παπαδογρηγοράκος, Πρόεδρος Πρωτοδικών, Κώστας Γκινάλης, Πρωτοδίκης, Δημήτρης Στάθης, Πρωτοδίκης, Παναγιώτης Κορκακάκης, Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών.
Ε) Εσωτερικής αλληλεγγύης και κοινωνικών δράσεων: Μαρίνα Κάβουρα, Πρωτοδίκης, Ευάγγελος Κωστακιώτης, Εφέτης, Ακριβή Ερμίδου, Πρωτοδίκης,

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...