Τελευταία νέα
Στα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Μύκονος: Αστυνομικός συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση περιπολικού – Φέρεται να αρνήθηκε να ελεγχθεί από συναδέλφους του Ορθόδοξοι υπάρχουν και στα Βαλκάνια, κύριοι του ΥΠΕΞ! Εργατικό ατύχημα στη Ρόδο: Ναυτικός τραυματίστηκε κατά την πρόσδεση πλοίου Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στη Σκύρο – Συνελήφθη 63χρονη από την Πυροσβεστική ΕΛ.Α.Σ: Η μνήμη της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι δεν επιτρέπει πυρηνικές αυταπάτες Σορός σε καταψύκτη στον Μυστρά: Την Παρασκευή η δίκη του 55χρονου – Προς το παρόν του απαγγέλθηκαν πλημμελήματα Φονικός εμπρησμός Marfin: Η 46χρονη κατηγορούμενη έφτασε στην Ελλάδα – Κρατείται στη ΓΑΔΑ «Πάγωσε» μόλις στο 1ο λεπτό τον ΠΑΟΚ η Άντερλεχτ – Όλα για την πρόκριση στις Βρυξέλλες Τραγωδία στο Αίγιο: Νεκρός οδηγός λεωφορείου – Έπαθε ανακοπή καρδιάς πάνω στο τιμόνι [εικόνες] Πώς έγινε η τραγωδία στα Μάλια: Η 42χρονη έχασε τη ζωή της προσπαθώντας να βοηθήσει τη φίλη της Γιατί δεν υπήρχαν μικροσκοπικοί δεινόσαυροι – Αποκαλύφθηκαν οι… ένοχοι
Filathlos.gr

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Βεζένκοφ!

Ο Σάσα Βεζένκοφ συνέχισε να προσθέτει σημαντικά επιτεύγματα τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, καθώς μετά την κατάκτηση της EuroLeague με τον Ολυμπιακό παρέλαβε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα από την Εθνική Αθλητική Ακαδημία της Βουλγαρίας.
Ο σταρ του Ολυμπιακού έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από τον πρύτανη της Ακαδημίας, καθηγητή Κρασιμίρ Πετκόφ.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από έναν χρόνο είχε αποφοιτήσει από το ίδιο ίδρυμα ως πτυχιούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης.
Πριν από τη σύντομη τελετή αποφοίτησης, ο Βεζένκοφ, μαζί με τον πατέρα του, Σάσο Βεζένκοφ, πρόεδρο της Μπάλκαν Μπότεβγκραντ και πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή, συναντήθηκαν με τον πρύτανη και στελέχη της διοίκησης της Ακαδημίας.
Στη συνάντηση συμμετείχε και η καθηγήτρια Ντανιέλα Ντάσεβα, υπεύθυνη του μεταπτυχιακού προγράμματος “Αθλητισμός Υψηλών Επιδόσεων”, το οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία ο δύο φορές κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στη Βουλγαρία.
Ο Σάσο Βεζένκοφ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι σπουδές του γιου του θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο για τη μελλοντική του πορεία στην προπονητική, τονίζοντας πως διαθέτει εξαιρετική κατανόηση του παιχνιδιού.
Από την πλευρά του, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι η φοίτησή του στην Αθλητική Ακαδημία αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στο σχέδιό του να ακολουθήσει καριέρα προπονητή μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής του πορείας.
Ο Βεζένκοφ, ο οποίος στις 6 Αυγούστου συμπληρώνει τα 31 του χρόνια, ακολουθεί αυτή την περίοδο ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας, πριν ενσωματωθεί στην εθνική Βουλγαρίας για την αναμέτρηση με τη Ρουμανία στις 30 Αυγούστου στο Βουκουρέστι, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης των προκριματικών του EuroBasket 2029.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...