Τελευταία νέα
ΣΑ του ΟΗΕ: Ομόφωνα εγκρίθηκε το ελληνικό ψήφισμα για την προστασία των παιδιών στις ένοπλες συγκρούσεις Μαξίμου: Τα είπαν στη νύφη (ΠΑΣΟΚ) να τ΄ ακούσει η πεθερά (Καράογλου) Ο Φουρνιέ πήρε θέση για το θέμα Ντόρσεϊ: «Όλοι κάνουμε λάθη, είμαι σίγουρος ότι το μετάνιωσε» Σκέρτσος για social media: «Η απαγόρευση για παιδιά κάτω των 15 ετών ξεκινά από 1η Ιανουαρίου 2027» Ιταλία: O υπουργός Άμυνας στέλνει 500 στρατιώτες στο Μιλάνο μετά τα επεισόδια στις διαδηλώσεις Τραμπ: Επιβεβαιώνει τη συνάντηση με Πούτιν και Σι, ενώ «τελειώνει» τον Ζελένσκι – «Δεν ξέρει τι λέει…» Τσίπρας: Το αίτημα της αλλαγής είναι διάχυτο- Στο τσιπουράδικο του Καβούρα, γίνεται η πραγματική σφυγμομέτρηση Το υπουργείο Παιδείας καθιερώνει σταθερό κύκλο συναντήσεων με τα νεοεκλεγμένα 15μελή συμβούλια μαθητών Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα: Τα τσίπουρα στο Βόλο και το “πρόεδρε καλή επιτυχία” (Βίντεο) Στην εκδήλωση της ΕΛΑΣ ο Μητσοτάκης για την “Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας” Τσίπρας: «Ο καφές πρέπει να πάει στο 13%» – «Και το πουρμπουάρ αφορολόγητο, έτσι;» (βίντεο) Ιράν: Η Τεχεράνη απειλεί ευθέως 9 χώρες – συμμάχους των ΗΠΑ, εάν ξαναρχίσει ο πόλεμος
Efsyn.gr

Νέα Σμύρνη: Πρωτοφανείς βανδαλισμοί στο 3ο Νηπιαγωγείο – Κατέστρεψαν υπολογιστές και εξοπλισμό [εικόνες]

Πρωτοφανείς βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο 3ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε εξοπλισμό και στους χώρους του σχολείου, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό το πρωί της Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου από την Προϊσταμένη και τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με εικόνες καταστροφής.
Βανδαλισμοί σε νηπιαγωγείο στη Νέα Σμύρνη / facebook
 
Οι άγνωστοι δράστες άνοιξαν τους πυροσβεστήρες και περιέχυσαν με τα υγρά τους τοίχους, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παράλληλα, πέταξαν μπογιές στους χώρους του σχολείου και λεηλάτησαν γραφική ύλη, στρώματα, μαξιλάρια και καρεκλάκια.
Μάλιστα, οι βάνδαλοι δεν σεβάστηκαν ούτε τις παιδικές ζωγραφιές που στόλιζαν το Νηπιαγωγείο, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στους εκπαιδευτικούς.
Βανδαλισμοί σε νηπιαγωγείο στη Νέα Σμύρνη / facebook
Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Νέας Σμύρνης και της Διεύθυνσης Παιδείας. Στο σημείο έσπευσαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Γιώργος Γουρναρόπουλος και Λειτουργίας και Συντήρησης Σχολικών Μονάδων Μαρίνα Δεκούλου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την κατάσταση και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομία.
Βανδαλισμοί σε νηπιαγωγείο στη Νέα Σμύρνη / facebook
Άμεσα ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης
Ο χώρος του 3ου Νηπιαγωγείου Νέας Σμύρνης ήδη καθαρίζεται, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολύμανση και μικροβιοκτονία. Εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα επιστρατευτεί και ειδικό συνεργείο για την πλήρη αποκατάσταση των χώρων.
Βανδαλισμοί σε νηπιαγωγείο στη Νέα Σμύρνη / facebook
Η Δημοτική Αρχή και η Διεύθυνση Παιδείας έχουν δεσμευτεί ότι μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στις 11 Σεπτεμβρίου, θα έχουν αντικατασταθεί όλες οι φθορές, ώστε το σχολείο να είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχθεί τα παιδιά σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...