Τελευταία νέα
Σίφνος: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την τραγική πτώση του ελικοπτέρου – Η απώλεια ελέγχου και η βουτιά στο έδαφος Το συγκινητικό «αντίο» του Τάισον σε Κωνσταντέλια: «Ο κόσμος είναι δικός σου και πρέπει να σε γνωρίσει, μάγε!» Η Ακαδημία Αθηνών για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Τσουκαλά: «Σπουδαίος στοχαστής, σημαίνων κοινωνικός φιλόσοφος» Εργα Διονυσίου Λαυράγκα σε CD Πύρινο μέτωπο στη Θήβα – Στη μάχη με τις φλόγες τρία εναέρια μέσα Ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τον Έμπολα: Ανεξέλεγκτη η επιδημία, υψηλός ο κίνδυνος διεθνούς εξάπλωσης ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: Το έργο του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του Ελικόπτερα: Επείγουσα οδηγία της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας για ελέγχους στα Bell 206 μετά την τραγωδία στη Σίφνο Βρέθηκε η 48χρονη οδηγός που έκανε αναστροφή με λεωφορείο στην Αθηνών- Σουνίου Νέα κίνηση στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ η Νίνα Κασιμάτη ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη» Σίφνος: Τι αναφέρει η Αστυνομία για την πτώση του ελικοπτέρου – Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλων ατόμων
Segas.gr

Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Φρανκς στα 200 μ. με 20.55

Ο Γιώργος Φρανκς έγινε ο όγδοος Έλληνας όλων των εποχών στα 200 μ. χάρη στο 20.55 (+2,0) που πέτυχε στο ACC Outdoor Championships στο Λούισβιλ.

Ο Γιώργος Φρανκς (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο πρωταθλητής των 400 μ. ήταν πρώτος στη σειρά του και τρίτος στο σύνολο και προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος, που θα γίνει το Σάββατο (16/5), ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ Κ23, το οποίο είναι 20.52 και ανήκει στον Λυκούργο Τσάκωνα από το 2012. Η επίδοσή του είναι η καλύτερη που έχει σημειωθεί στη χώρα μας από το 2017.

Ο Φρανκς βελτίωσε το ατομικό του 20.74 και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τις προσδοκίες για επιδόσεις κάτω από το πανελλήνιο ρεκόρ (45.11) στα 400 μ., το βασικό του αγώνισμα. Ο 22χρονος τον χειμώνα πέτυχε 45.83 και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μ., ενώ το ρεκόρ του στον ανοιχτό στίβο είναι 45.20.

Στην ίδια διοργάνωση, η Ηλιάνα Τριανταφύλλου βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο με άλμα στα 4,33 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα.

Η αθλήτρια ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4,13 μ., τα οποία πέρασε με την τρίτη προσπάθεια. Στη συνέχεια έκανε ένα αποτυχημένο άλμα στα 4,23 μ. για να αφήσει τις δύο επόμενες προσπάθειές της για τα 4,33 μ., τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια. Στο τέλος είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,43 μέτρα.

Η Τριανταφύλλου είχε ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 4,30 μ. και απόλυτο ατομικό της ρεκόρ 4,50 μ. από φέτος στον κλειστό στίβο.

Αγωνιζόμενη στο SEC Outdoor Championships στο Όμπερν της Αλαμπάμα, η Μία Γεωργιάδη κατέλαβε την έκτη θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά των 400 μ. με εμπόδια με χρόνο 59.72.The post Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Φρανκς στα 200 μ. με 20.55 first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...