Τελευταία νέα
Πολάκης σε Παπασταύρου-Τσάφο: «Είστε πράκτορες Γερμανών και Αμερικάνων» Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας: Ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Στ. Παπασταύρου σε Ν. Ανδρουλάκη: “Δεν μπορούμε να έχουμε δικαιοσύνη α λα κάρτ” Ν. Ανδρουλάκης: Eπικίνδυνος o Mητσοτάκης, πρέπει να παραιτηθεί – Η πολιτική αλλαγή θα φέρει την κάθαρση και θα αποκαταστήσει το κράτος δικαίου Ν. Φαραντούρης: Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ ο ευρωβουλευτής – Η συνάντηση με τον Ν. Ανδρουλάκη Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ ο Φαραντούρης- Συναντήθηκε με τον Ανδρουλάκη Ανδρουλάκης: Όσοι και όσο ανέχεστε τη συμμορία του Μαξίμου που οργανώθηκε από Μητσοτάκη – Δημητριάδη είστε συνένοχοι Νικόλας Φαραντούρης: Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ ο ευρωβουλευτής – Η συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει αίτημα για Προανακριτική Επιτροπή Εκλογές: Τα δύο σενάρια για κάλπες, τέλη Οκτωβρίου ή τέλη Μαρτίου Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε Παπασταύρου και Τσάφο: «Πράκτορες αμερικανικών και γερμανικών συμφερόντων» Μ. Θεμιστοκλέους: Την επόμενη εβδομάδα εκδίδεται η προκήρυξη για χίλιες μόνιμες θέσεις γιατρών
Newsauto.gr

Νέο adventure παπί στην Έκθεση Μοτοσικλέτας από την Thrust

Ντεμπούτο του νέου Thrust LT 190 στο Metropolitan Expo με πολύ ενδιαφέρουσες τεχνικές λύσεις. Πρώτη φορά στην Ευρώπη, αναμένεται πριν το καλοκαίρι να είναι διαθέσιμο σε πολύ δελεαστική τιμή.

Το νέο Thrust LT 190 αποτελεί μία από τις ατραξιόν στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2026, κερδίζοντας το ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματιών του χώρου όσο και των φίλων των δύο τροχών. Πρόκειται για ένα μοντέλο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, καθώς συνδυάζει χαρακτηριστικά από διαφορετικές κατηγορίες, δημιουργώντας μια νέα πρόταση στην αγορά.

Το LT 190 ανήκει στην ιδιαίτερη κατηγορία των λεγόμενων adventure παπιών, δηλαδή μοτοσικλετών που βασίζονται στη φιλοσοφία των παπιών αλλά έχουν δυνατότητες κίνησης και εκτός δρόμου. Το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι χρησιμοποιεί αυτόματο κιβώτιο CVT στη μετάδοση και όχι το παραδοσιακό ημιαυτόματο των παπιών.

Ο κινητήρας είναι υγρόψυκτος μονοκύλινδρος 188 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει περίπου 20,5 ίππους, προσφέροντας αξιοσημείωτες επιδόσεις για την κατηγορία. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 120 χλμ./ώρα, ενώ η κατανάλωση παραμένει χαμηλή και η αυτονομία τεράστια χάρη στο μεγάλο ρεζερβουάρ των 14 λίτρων.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στον εξοπλισμό. Το LT 190 διαθέτει σύστημα ABS δύο καναλιών, traction control, καθώς και σύγχρονη TFT οθόνη με δυνατότητα συνδεσιμότητας. Παράλληλα, οι τροχοί 17 ιντσών και οι αναρτήσεις με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ το καθιστούν ικανό να κινηθεί με άνεση τόσο στην άσφαλτο όσο και σε πιο απαιτητικές διαδρομές.

Το Thrust LT 190 σίγουρα θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Πρεμιέρα της TVS στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2026

«Ντακαρίσια» KTM 890 Adventure έτοιμη για… Bivouac

Νέα άφιξη του QJMotor SQ 350 στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2026

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...