Τελευταία νέα
Καλλιθέα: Απομακρύνθηκαν φιαλίδια με εκρηκτικό οξύ – «Μας είπαν ότι μπήκαν βόμβες και να βγούμε έξω», λέει κάτοικος [βίντεο] Ο Σαμαράς και το νυχτερινό τηλεφώνημα με υπάλληλο που του είπε ότι είναι ο… Πούτιν Σύσκεψη στο Μαξίμου με Μητσοτάκη, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μώραλη για αναβάθμιση του “Καραϊσκάκης” O Καρβέλας καταπέλτης κατά της Άννας Βίσση: «Έχει πάρει κατεύθυνση που δεν με βρίσκει σύμφωνο – Νιώθω συντριβή» Στ. Καλαφάτης: Η βιώσιμη ανάπτυξη μετατρέπει το brain drain σε μόνιμο braingain Στο Μαξίμου ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Συναντήθηκε με Μητσοτάκη – Παπασταύρου Τον Νοέμβριο εκδικάζεται η αγωγή του ΕΟΠΥΥ κατά της Novartis – Ζητά 228 εκατ. ευρώ Σαμαράς: Προσωπική υποχρέωσή μου να συνεισφέρω στην πατρίδα Παπαδοπούλου – ΕΛ.Α.Σ: «Επαναλαμβανόμενη αστοχία δεν είναι αστοχία, είναι επιλογή» – Σφοδρά πυρά στην κυβέρνηση για ακρίβεια και καύσιμα Νέος σταθμός κρουαζιέρας στην Οκινάουα Η Σουηδία στέλνει Patriot στην Πολωνία: «Εντατικότερη επιτήρηση του εναέριου χώρου του ΝΑΤΟ» Γκράβα: Δούκας προς υπουργείο Παιδείας – «Να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν»
Efsyn.gr

Νέο deal στα αθλητικά είδη: Η Cosmos Sport αποκτά τη Sport Vision

Την πρόθεσή της για την απόκτηση του 100% της εταιρείας αθλητικών ειδών Sport Vision γνωστοποίησε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η Cosmos Sport, θυγατρική της βρετανικής JD Sports Fashion.
Η συναλλαγή προβλέπει την απόκτηση από πλευράς της Cosmos Sport του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της Sport Vision από την BDSSPORT Group και τον αποκλειστικό έλεγχο επί της εταιρείας. Σύμφωνα με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ο σχετικός οικονομικός τομέας της γνωστοποιούμενης συγκέντρωσης είναι κατά κύριο λόγο η λιανική προμήθεια αθλητικών ειδών στην Ελλάδα.
Εφόσον το deal οριστικοποιηθεί με την έγκριση της Ανεξάρτητης Αρχής ο εγχώριος χάρτης της αγοράς αθλητικών αναδιαμορφώνεται εκ νέου. O βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion που κατέχει πλέον το 100% της Cosmos Sport ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του στην αγορά αθλητικών ειδών στη χώρα μας με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο από brands του κλαδου.
Η Cosmos Sport διαθέτει τα σήματα Cosmos Sport, JD Sports, Sneaker10, Slam Dunk και Rundome και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Από την πλευρά της, η Sport Vision Ελλάδας αποτελεί μέρος του ομίλου Sport Vision με έδρα το Βελιγράδι και αναπτύσσει στην ελληνική αγορά τα Sport Vision και Buzz Sneaker Station, το concept Tike, καθώς και καταστήματα outlet.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...