Τελευταία νέα
Κ. Χατζηδάκης: Επτά έργα αλλάζουν τον χάρτη των εμπορευματικών μεταφορών Αντώνης Κανάκης: Η συγκινητική ιστορία για τον υιοθετημένο πατέρα του – Τι είχε πει στους βιολογικούς του γονείς Δούκας: Η ιστορία ζωής της Παρασκευής που γεννήθηκε μόλις 995 γραμμάρια αξίζει να ακουστεί Κ. Μητσοτάκης σε Βοπ. Χούκστρα: Στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων απέναντι στο υψηλό ενεργειακό κόστος Πλεύρης: Ετοιμαζόμαστε για κρίση στην Κρήτη, η Λιβύη δεν συνεργάζεται μετά το τουρκολιβυκό Αλ. Τσίπρας: “Δεν θα επιτρέψω να με κατηγορήσει κανείς για ζητήματα ηθικής τάξης” Κρύφτηκαν τώρα οι τηλεκανίβαλοι: Αποφυλακίστηκε η ψυχίατρος που κατηγορούνταν για ναρκωτικά στο Δρομοκαΐτειο Ολυμπιακός: Επιστρέφουν Φρόιλερ-Μάριους κόντρα σε ΠΑΟΚ Σκανδιναβικοί φόροι με… βαλκανικές παροχές – Η ανάλυση του ΚΕΦΙΜ Βριλήσσια: Κατεδαφίζεται το σπίτι όπου έζησε για χρόνια ο Σωτήρης Μουστάκας Ανδρουλάκης από το 1ο ειδικό δημοτικό και νηπιαγωγείο Καλαμάτας: Xρέος μας να αντιμετωπίσουμε τις ανισότητες Τσίπρας: Αυτή η πλάκα θα τελειώσει-Η συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα έχει πάρα πολύ κοντά ποδάρια
Filathlos.gr

Νίκολιτς για Πινέδα: «Πρέπει να μας απαντήσει αν θέλει να είναι μαζί μας»

Ο Ορμπελίν Πινέδα παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην ΑΕΚ, με τον Μάρκο Νίκολιτς να αναφέρεται στην υπόθεσή του μετά το 0-0 με τη Φίτεσε.
Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως η παραμονή του Μεξικανού μέσου εξαρτάται και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, υπογραμμίζοντας πως η Ένωση θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.
Όσα είπε ο Νίκολιτς:
«Ο Πινέδα είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, ισχύει ό,τι έχω πει. Από εκεί και πέρα, δεν είναι όλα στο χέρι μας, καθώς εξαρτάται και από το τι θέλει ο ίδιος, αν θέλει να είναι εδώ μαζί μας ή να πάει κάπου αλλού.
Τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο κ. Λυσάνδρου κι εγώ ψάχνουμε λύση ώστε ο Πινέδα να παραμείνει μαζί μας. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, πρέπει να το γνωρίζουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το ερώτημα πρέπει να απευθύνεται περισσότερο στον Ορμπελίν, καθώς εκείνος πρέπει να απαντήσει.
Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός. Υπάρχουν αρκετά θετικά πράγματα που βλέπω στην προετοιμασία, κάποιοι νεαροί εξελίσσονται και ορισμένοι θα παίξουν σίγουρα ρόλο, ίσως και σε περισσότερα παιχνίδια.
Αυτή την περίοδο έχουμε μια κατάσταση που επηρεάζεται από τις αποχωρήσεις παικτών, όπως ο Περέιρα και ο Ζοάο Μάριο, αλλά και από τις απουσίες των Στρακόσα και Ζίνι. Σιγά σιγά, όμως, θα το ξεπεράσουμε και θα βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...