Την έντονη ανησυχία του για τις ραγδαίες και επικίνδυνες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκφράζει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Με φόντο την προοπτική μιας περαιτέρω κλιμάκωσης που απειλεί τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή, ο κ. Ανδρουλάκης παρεμβαίνει θεσμικά, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό την άμεση ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις θέσεις και τις προτεραιότητες της ελληνικής διπλωματίας.
Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει την κρισιμότητα της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο, επισημαίνοντας την ανάγκη για εθνική συνεννόηση και ξεκάθαρη ενημέρωση γύρω από τον ρόλο της χώρας μας στις εξελίξεις.
Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:
«Η Μέση Ανατολή φλέγεται ξανά. Οι ραγδαίες εξελίξεις και η διαφαινόμενη προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσης, δημιουργεί έντονη ανησυχία. Ενόψει της κατάστασης, ζητώ την άμεση ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον Πρωθυπουργό, για τις προτεραιότητες και τη θέση της χώρας μας στα τεκταινόμενα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου.»
Φωτο: @ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ
The post Νίκος Ανδρουλάκης: Άμεση ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τη Μέση Ανατολή appeared first on ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
Διαβάστε περισσότερα
Paron.gr
