Τελευταία νέα
Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση εξόφθαλμα στην υπηρεσία των τραπεζών και των funds – Πρέπει να κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας Μαρινάκης: Θα προχωρήσει χωρίς καμία υποχώρηση η ηλεκτρική διασύνδεση με Κύπρο Νέα ατάκα από την Τζάκρη που διεκδικεί το copyright: «Από το 2015 και μετά όχι μόνο τον ήπιαμε, τον ρουφήξαμε» Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: «Μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι νεκροί» – Δεν παραιτείται ο υπ. Μεταφορών Στη ΓΑΔΑ ο Αντώνης Ρέμος: Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά ανώνυμων blogs – Καταγγέλλει δυσφήμηση Πειραιάς: «Χωρίς εσένα προπέλα δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» – Ολοκληρώθηκε η μεγάλη απεργία στο λιμάνι Τσίπρας: Δέσμευση για νομοσχέδιο προστασίας των εργαζομένων στο delivery Αμεσα μέτρα για ασφαλή άθληση στο κολυμβητήριο Γαλατσίου – Επιστολή σε δήμαρχο και αντιδήμαρχο Ολυμπιακός: Τα λυμένα χέρια του Ιμανόλ Αλγουαθίλ Ανδρουλάκης στο ΠΣ: Να αποσύρει άμεσα η κυβέρνηση το άρθρο 23 για το ιδιωτικό χρέος Στο πλευρό των απεργών λιμενεργατών η ΕΛΑΣ – Τα αιτήματα για συλλογικές συμβάσεις και ασφαλείς συνθήκες εργασίας Η επόμενη επταετία των λιμένων
Efsyn.gr

Νίκος Γκάλης: Εκδίδεται η αυτοβιογραφία του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ

Η αυτοβιογραφία του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ Νίκου Γκάλη με τίτλο «Αψηφώντας τη βαρύτητα – No Gravity», κυκλοφορεί από τις 19 Νοεμβρίου στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας.
Από το Νιου Τζέρσει και τη Νέα Υόρκη μέχρι το κολέγιο και τα κλειστά γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ο Νίκος Γκάλης μέσα από την αυτοβιογραφία του που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ψυχογιός, μιλάει για την οικογένειά του, τους φίλους του και όσα διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του.

«Προσπάθησα σε όλη μου την καριέρα να γίνω ένας άξιος πρεσβευτής του σπορ που αγάπησα, και σε όλη μου τη ζωή να εμπνεύσω τους νέους ανθρώπους ώστε να αναζητήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής κοντά στον αθλητισμό. Κάθε φορά που ακούω τον ήχο μιας μπάλας και τις φωνές των παιδιών που παίζουν έξω, στο γηπεδάκι της γειτονιάς τους, αισθάνομαι ότι η κληρονομιά της γενιάς του ’87 και το προσωπικό μου αθλητικό και κοινωνικό αποτύπωμα είναι ένα ποτάμι που δε γυρίζει πίσω» σημειώνει στην περιγραφή του βιβλίου ο Νίκος Γκάλης.
«Εύχομαι το βιβλίο μου να γίνει έμπνευση για τους νέους ανθρώπους ανεξάρτητα από την πορεία ζωής που έχουν επιλέξει. Σε αυτούς, εξάλλου, είναι αφιερωμένο. Σε εκείνους που στοχεύουν ψηλά και τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει κάτω», τονίζει σε ανάρτησή του στα social media, ο θρύλος του μπάσκετ.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...