Τελευταία νέα
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός δεινοπάθησε αλλά υπέταξε την ουραγό Αρμάνι και εδραιώνεται στην κορυφή Πέθανε ο Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος – Το «αντίο» του ΠΑΣΟΚ Γεραπετρίτης στο Σ.Α. του ΟΗΕ: «Αδύνατη η βιώσιμη ειρήνη όταν οι γυναίκες απουσιάζουν…» Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Η ΕΛ.Α.Σ. σε επτά μέρες, έκανε τριάντα εννέα συναντήσεις, έντεκα περιφέρειες. Προσωπικός Βοηθός ΑμεΑ: Τροπολογία ΠΑΣΟΚ για να μη μείνουν εκτός προγράμματος δικαιούχοι ΗΠΑ: Οικογένεια θύματος της ICE κατά της κυβέρνησης Τραμπ – «Σταματήστε να καλύπτετε τους δολοφόνους» Υπόθεση Pizza Fan: Προφυλάκιση για τον ιδιοκτήτη – Με ηλεκτρονική επιτήρηση στο σπίτι ο υπαρχηγός της οργάνωσης «Χωριάτικο»: Στο Εσωτερικών Υποθέσεων ο φάκελος, εξετάζονται αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι Ανδρουλάκης: Ισχυρή περιφερειακή ανάπτυξη για να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό Στο ίδιο κελί με τον γιατρό της Καρνεάδου Ηλία Θεοδωρόπουλο ο Βαγγέλης Λιόλιος – Η προφυλάκιση και οι κατηγορίες για δωροδοκία Ο Αλέκος Φλαμπουράρης δείχνει το δρόμο για τη σωτηρία των εργαζομένων της Pizza Fun Στην “κυρία με το κραγιόν” συμβούλεψαν να στείλει λουλούδια στον Πρετεντέρη
Vipnews.gr

Νίκος Γκέλια για τον χωρισμό του: «Όλα μέσα στη ζωή είναι»

Νίκος Γκέλια: Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, μίλησε ανοιχτά για τον χαρακτήρα του αλλά και το διαζύγιο
Ο Νίκος Γκέλια βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουλίου.
Νίκος Γκέλια: «Σημασία έχει να είσαι καλά»
Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, μίλησε ανοιχτά για τον χαρακτήρα του και παραδέχτηκε ότι δύσκολα αφήνει εξωτερικούς παράγοντες να του προκαλέσουν άγχος.
Όπως εξήγησε, οι ανησυχίες του αφορούν κυρίως πολύ συγκεκριμένα και προσωπικά κομμάτια της ζωής του, όπως η κόρη του και η επαγγελματική του πορεία.
«Δεν αγχώνομαι εύκολα στη ζωή μου. Για να αγχωθώ, θα πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό. Αγχώνομαι για την κόρη μου και για τη δουλειά μου. Αλλιώς, για οτιδήποτε άλλο εξωγενές, που δεν περνάει από το χέρι μου, δεν αγχώνομαι», είπε αρχικά ο Νίκος Γκέλια.
Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την ενσυναίσθηση, παραδεχόμενος πως μπορεί να την εκφράζει πιο εύκολα μέσα από τους ρόλους του παρά στις προσωπικές του σχέσεις.
«Θαυμάζω την ενσυναίσθηση των ανθρώπων. Εγώ νόμιζα πως την είχα, αλλά μάλλον την έχω στους ρόλους. Δεν το έχω τόσο στον περίγυρό μου. Ο τρόπος που εκδηλώνω το να συμπάσχω μαζί σου μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρος όσο θα ήθελες να είναι», εξήγησε σε άλλο σημείο ο Νίκος Γκέλια.
Τέλος αναφέρθηκε και στον χωρισμό του από την μητέρα της κόρης του, λέγοντας: «Όλα μέσα στη ζωή είναι. Δεν είναι κακό αυτό. Οι άνθρωποι δεν φεύγουν, δηλαδή, κατ’ εμέ. Αλλάζει η συνθήκη μόνο, αυτό. Ούτε θα φύγουν τα χρόνια από τη ζωή μας. Αλλάζει η συνθήκη που βρίσκεσαι με αυτούς τους ανθρώπους και σημασία έχει να είσαι καλά».
Ο Νίκος Γκέλια έχει μιλήσει και στο παρελθόν για το πόσο άλλαξε η ζωή του με τον ερχομό του παιδιού του, επισημαίνοντας ότι η πατρότητα του έδωσε μια εντελώς νέα οπτική για τα πάντα και επηρέασε τις προτεραιότητές του.
Παρά τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος δείχνει να κοιτά μπροστά, χωρίς – προς το παρόν – να σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου, αφήνοντας ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον.
 
The post Νίκος Γκέλια για τον χωρισμό του: «Όλα μέσα στη ζωή είναι» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...