Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Efsyn.gr

Νικητιάδης για Δούκα: «Αν συνεχίσει να διαφοροποιείται, δεν μπορεί να παραμένει στο ΠΑΣΟΚ»

Ανοικτό ζήτημα εσωκομματικών τόνων στο ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν δηλώσεις του βουλευτή Γιώργου Νικητιάδη, ο οποίος ζήτησε ουσιαστικά τη διαγραφή του Χάρη Δούκα σε περίπτωση που συνεχιστεί η αμφισβήτηση της στρατηγικής του κόμματος.
Ειδικότερα, ο κ. Νικητιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων «έκανε μια διορθωτική δήλωση και κατά την εκτίμησή μου δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει δηλώσεις τέτοιου είδους που νερώνουν πολύ το κρασί που αποτελεί τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ», με αφορμή τοποθετήσεις του κ. Δούκα για ενδεχόμενες πολιτικές συνεργασίες σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών.
«Ο κ. Δούκας είναι ο μόνος μέσα στο Πολιτικό Συμβούλιο που διαφοροποιείται»
Παράλληλα, σημείωσε πως «ο κ. Δούκας είναι ο μόνος μέσα στο Πολιτικό Συμβούλιο που διαφοροποιείται», ενόψει και συνεδρίασης του οργάνου, υποστηρίζοντας ότι οι σχετικές θέσεις δεν εκφράζουν συνολικά το κόμμα.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο λήψης μέτρων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «αν συνεχίσει, πιστεύω ότι η ηγεσία – τη στιγμή που τίθενται θέματα αμφισβήτησης της στρατηγικής – θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά την παραμονή του στο κόμμα».
Σε πιο αιχμηρό τόνο, ο κ. Νικητιάδης πρόσθεσε: «Εάν συνεχίζει να αμφισβητεί τη στρατηγική, η άποψή μου είναι ότι δεν μπορείς να είσαι στο κόμμα και να αμφισβητείς τη στρατηγική του».
Δείτε τι είπε ο Γιώργος Νικητιάδης για τον Χάρη Δούκα:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...