Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Rednews.gr

Νικολακόπουλος: «Εξελίξεις με τρεις μεταγραφές στον Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Καρπετόπουλου και Αντώνη Πανούτσου μετέφερε τις πληροφορίες ότι οι ερυθρόλευκοι περιμένουν εξελίξεις σε αρκετά μεταγραφικά μέτωπα ιδίως για την περίπτωση του Ουνάι Λόπει που είναι πολύ κοντά αλλά και για αυτές των Μαφέο και Τσάπρα.

Για τον Τσάπρα τόνισε ότι ο Λεβαδειακός ζητά πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ και πως Πειραιώτες είναι πάντα μέσα στη μεταγραφή του παίκτη. Όταν ρωτήθηκε από τον Αντώνη Πανούτσο για τον Μασούρα αλλά και τον Τσιμίκα απάντησε το πώς έχει η κατάσταση και για τους δύο άσους.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...