Τελευταία νέα
Το Μανιφέστο της «Βραχμανικής Αριστεράς» Τσίπρα (Μέρος Α’) Κόμμα Καρυστιανού: Χθες μάζευαν υπογραφές στην ιδρυτική διακήρυξη Β. Ζωγράφος στο “Π”: Ψηφιακό κράτος και εθνική ασφάλεια Το ΜΙΔΑ και ο Μίδας – Του Ν. Γ. Χαριτάκη Συνέδριο ΝΔ: Βίντεο Μητσοτάκη με το παρασκήνιο- «Άντε και του χρόνου» Δ.Κουτσούμπας: Βροντοφωνάζουμε με όλη μας τη δύναμη: Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Κάτω τα χέρια από την Κούβα Το Unmute Now έρχεται στην Αθήνα – Θα παρευρεθεί και ο Αλέξης Τσίπρας Καταθέτει υπογραφές στον Άρειο Πάγο για το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού Πολάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει πολλά να δώσει, όταν αναταχθεί το εσωτερικό του» Η Ντάρα έσωσε τη Eurovision και τα προσχήματα για την Ε.Ε. Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ: «Φλέγεται» η Νέα Φιλαδέλφεια, καπνογόνα και συνθήματα [βίντεο] Κουτσούμπας: «Βροντοφωνάζουμε με όλη μας τη δύναμη: Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Κάτω τα χέρια από την Κούβα»
Rednews.gr

Νικολακόπουλος: «Πώς πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως, εν αναμονή της ανακοίνωσης της «ερυθρόλευκης» αποστολής, μίλησε για την πιθανή ενδεκάδα, η οποία δεν αναμένεται να έχει θεαματικές αλλαγές, αλλά και για τη μεγάλη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, αναλύοντας παράλληλα τα δεδομένα μετά τη νίκη της Άστον Βίλα επί της Λίβερπουλ.

Εξέφρασε, πάντως, την άποψη πως ο Ολυμπιακός, αν θέλει να κάνει το «διπλό», θα πρέπει να πιάσει απόδοση επιπέδου… Champions League, όπως είχε στις σημαντικές νίκες του στη διοργάνωση, τονίζοντας πως το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το δυσάρεστο, όμως, είναι πως σκοράρει με πολύ μεγάλη δυσκολία και δεν κρατά εύκολα το «μηδέν», στοιχεία που σίγουρα μπορούν να παίξουν ρόλο σε μία δυνατή έδρα, απέναντι σε μία ομάδα που επίσης βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...