Τελευταία νέα
Χίος: Πρόταση για 6+3 ακτοπλοϊκά δρομολόγια την εβδομάδα Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση μπορεί να μειώσει άμεσα την εισφορά αλληλεγγύης συνταξιούχων – Δεν θέλει Προειδοποίηση για βόμβα σε αεροσκάφος από το Δουβλίνο προς τη Ρώμη – Προσγειώθηκε στο Παρίσι Ο Γιάνης Βαρουφάκης καταγγέλλει πως τράπεζα στο Βέλγιο έκλεισε λογαριασμό του DiEM25 – «Το κάρμα σε τρελά κέφια» σχολιάζουν στο Χ ΟΦΗ: Να φανεί… σοφότερος κόντρα στην Μπερ Σεβά Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων» Υπόθεση «Χωριάτικου»: Η απάντηση του Πιτσιλή για το έγγραφο με τα ονόματα 25 υπαλλήλων της ΑΑΔΕ Πιερρακάκης: Νομοσχέδιο που θέτει κανόνες στους servicers και ενδυναμώνει τους πολίτες ΝΔ: 11 νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια του 2027 Ντόρα Μπακογιάννη: «Τα έχουν λίγο παίξει» στην ΕΛΑΣ – Τι είπε για τον Τσίπρα Χωρίς αεροδρόμιο μένει η Χίος: Καμία απάντηση για το μέλλον των 40 εργαζομένων λίγο πριν από το λουκέτο Νέα Δημοκρατία: Αυτοί είναι οι 11 νέοι υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές του 2027 – Τα βιογραφικά τους
Newsit.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Ζητώ συγγνώμη που έχασα την ψυχραιμία μου με το «κλείσ’ το ρε πουλάκι μου»

Το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ αλλά και την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης (5.11.26). Παράλληλα, η βουλευτής της ΝΔ δεν παρέλειψε να παραδεχτεί ότι έχασε την ψυχραιμία της σε πρόσφατη εκδήλωση για το νοσοκομείο στα Χανιά, όταν μια παρευρισκόμενη τη διέκοψε, ζητώντας δημόσια συγγνώμη.

«Αυτό που έγινε στις ΗΠΑ αφορά όλο τον κόσμο. Υπήρχε παγκόσμιο ενδιαφέρον γιατί το ερώτημα ήταν αν οι Δημοκρατικοί θα μπορούσαν να ελέγξουν το Κογκρέσο και τη Γερουσία και από εκεί και πέρα να έχουν κατά κάποιο τρόπο ένα φρένο στον Τραμπ. Τα αποτελέσματα έδειξαν δύο πράγματα. Πρώτον, ότι ο κόσμος πήγε και καταψήφισε Τραμπ διότι αρνήθηκε εαυτόν και τους είπε άλλα ότι δεν θα κάνει πόλεμο, ότι θα ρίξει τις τιμές κλπ. Στην Ευρώπη μπορεί να βρίζουν οι λαοί τις κυβερνήσεις τους για την ακρίβεια αλλά ξέρουν πολύ καλά ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η περίφημη ακρίβεια Μητσοτάκη, ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι ακρίβεια Μητσοτάκη, είναι ακρίβεια Τραμπ. Οι Αμερικανοί που έχουν τον Τραμπ και μπορούσαν να κάνουν κάτι, το έκαναν, τον καταψήφισαν», τόνισε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Οι Αμερικανοί ξέρουν ότι το πετρέλαιο ανέβηκε λόγω του πολέμου στο Ιράν που έκανε ο Τραμπ και γι’ αυτό τον “μαύρισαν’. Εδώ, αν ψηφίσουν τον Ανδρουλάκη ή τον Τσίπρα, δεν πιστεύει κανείς ότι ο Ανδρουλάκης ή ο Τσίπρας θα ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα λύσει το πρόβλημα του Ιράν. Ο κόσμος δεν είναι κορόιδο, ξέρει πολύ καλά ποιος και πού μπορεί να κάνει κάτι», συνέχισε.

«Έχασα την ψυχραιμία μου»

Σε ερώτηση σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η οποία με σκληρή γλώσσα «βουλώστε το» επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, η Ντόρα Μπακογιάννη, ζήτησε συγγνώμη που έχασε την ψυχραιμία της, όπως παραδέχτηκε, σε εκδήλωση για το νοσοκομείο στα Χανιά, όταν είπε σε γυναίκα που τη διέκοψε, «κλείσ’ το ρε πουλάκι μου, μιλάω».

«Εγώ επειδή έχασα την ψυχραιμία μου πριν από 15 μέρες στα Χανιά, πράγματι έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη, καθόμουν 3,5 ώρες άκουγα και όταν προσπάθησα να παρουσιάσω ένα τεράστιο πρότζεκτ για το νοσοκομείο των Χανίων, έχασα την ψυχραιμία μου και έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη», είπε αρχικά.

«Το να βγαίνει όμως ανακοίνωση ενός κόμματος με αυτό το λεξιλόγιο δείχνει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι τα έχουν λίγο παίξει και έχουμε δύο κόμματα που συναγωνίζονται σε τοξικότητα στον ίδιο χώρο, θα έχουμε έναν ανταγωνισμό ύβρεων ανάμεσα σε Τσίπρα και Ανδρουλάκη. Στοχεύουν και οι δύο προς τα αριστερά. Η συμπεριφορά του Ανδρουλάκη στη Βουλή με έχει προσωπικά στενοχωρέσει στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Μπορούσε να γίνει κριτική με έναν πιο σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο, αλλά ανεβάζουν και εκεί τους τόνους», υπογράμμισε η πρώην υπουργός.
To άρθρο Ντόρα Μπακογιάννη: Ζητώ συγγνώμη που έχασα την ψυχραιμία μου με το «κλείσ’ το ρε πουλάκι μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...