Τελευταία νέα
Πιερρακάκης: Ποια θέματα κυριάρχησαν στη συνεδρίαση της G7 Το «ευχαριστώ» του Αντόνιο Κόστα για την παραχώρηση του ελληνικού πρωθυπουργικού αεροσκάφους που τον μετέφερε στον Περσικό Στο ΔΝΤ ο Πιερρακάκης: «Ανθεκτικότερη η Ευρώπη, αλλά παραμένει ευάλωτη στα ενεργειακά σοκ» Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Ν.Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization στη Βαρκελώνη Τηλεφωνικές επικοινωνίες Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και με τον Πρόεδρο του Λιβάνου: Σημαντικό να διατηρηθεί η εκεχειρία Πιερρακάκης στους G7: Αν η ενέργεια αποτελεί τον σημερινό περιορισμό, η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο πολλαπλασιαστής του αύριο Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη
Filathlos.gr

Ντόρσεϊ: «Στο τέταρτο δεκάλεπτο το κάναμε πολύ δύσκολο για τους εαυτούς μας»

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια, παρότι μετέτρεψε σε θρίλερ ένα παιχνίδι που είχε υπό τον έλεγχό του για μεγάλο διάστημα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων», στάθηκε στις δυσκολίες που δημιούργησε η ίδια η ομάδα του στο φινάλε, υπογραμμίζοντας πως η νίκη ήρθε μέσα από ένταση και επιμονή.
Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι, παρά τα λάθη και το άγχος στο τέλος, εκείνος και οι συμπαίκτες του οφείλουν να συνεχίσουν με την ίδια μαχητικότητα στα επόμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Στο τέταρτο δεκάλεπτο το κάναμε πολύ δύσκολο για τους εαυτούς μας, τους αφήσαμε να επιστρέψουν στο ματς και αναρωτιόμαστε πώς το κάναμε έτσι. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο, ξέραμε ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν αν αντέξουμε την πίεσή τους.
Στο τέλος σουτάραμε κάποια κρίσιμα σουτ και ευτυχώς καταφέραμε να τα βάλουμε. Μπαίνουμε στη νέα χρονιά με δύο συνεχόμενες νίκες στην Euroleague, όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...